Θες να μου πεις τι βλέπουμε στην φωτογραφία του Γιάννη; Τα κούτσουρα, ένα - ένα παρακαλώ... ?Π.χ. ο @John Goumis βλέπουμε στην φωτο ότι το έσπασε το ποσό, πήρε 4 (Τέσσερις), και δεν πήρε ΜΙΑΑΑΑΑΑΑ με το άθροισμα του ποσού των τεσσάρων.
Θες να μου πεις τι βλέπουμε στην φωτογραφία του Γιάννη; Τα κούτσουρα, ένα - ένα παρακαλώ... ?Π.χ. ο @John Goumis βλέπουμε στην φωτο ότι το έσπασε το ποσό, πήρε 4 (Τέσσερις), και δεν πήρε ΜΙΑΑΑΑΑΑΑ με το άθροισμα του ποσού των τεσσάρων.
Γιατί δεν θα μπορούσε να πάρει μια κιθάρα των 9.000 ευρώ ή των 15.000 ξερω γω ή 2 των 6.000 κ.οκ. π.χ?Θες να μου πεις τι βλέπουμε στην φωτογραφία του Γιάννη; Τα κούτσουρα, ένα - ένα παρακαλώ... ?
Βασικά δεν χρειάζονται επιχειρήματα, χρειάζεται μόνο να διαβάσει κανείς το thread που άνοιξες για τη Les Paul που πήρες (καλορίζικη κιόλας) για να καταλάβει ότι η ακριβή κιθάρα σου χτυπάει διαφορετικά. Λες πχ για τη Harley Benton που έχεις "τρελά καλή κιθάρα για τα λεφτά της", με λογική και αντικειμενικότητα. Για τη Les Paul έγραφες ότι έπαθες ένα μικρό σοκ.
Εμενα μου λες.?Βασικά δεν χρειάζονται επιχειρήματα.....
Δεν νομίζω ότι βλέπουμε 9Χ, αλλά τουλάχιστον 4 (και λίγα λέω).Γιατί δεν θα μπορούσε να πάρει μια κιθάρα των 9.000 ευρώ π.χ?
Ξανά ΔΟΞΑ ΣΟΙ ο θεός.Δεν νομίζω ότι βλέπουμε 9Χ, αλλά τουλάχιστον 4 (και λίγα λέω).
Ας πούμε λοιπόν ότι θα μπορούσε να πάρει μια Suhr (ακριβή κιθάρα). Δεν την πήρε, αλλά και αυτές που πήρε με προεξέχουσα την LP δεν τις λες και τόσο... φτηνές. Είναι όμως όλες αξιοπρεπέστατες και κυρίως με αξία μεταπώλησης.
Με 1Χ αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καμία περίπτωση - ας συμφωνήσουμε σε αυτό.
Και για φτάσω στο bottom line, εκφράζοντας την προσωπική (άρα και υποκειμενική) μου άποψη. Τα πολλά και φτηνά - ας θέσω ένα range price 100 με 300 ευρώ για την οικονομία της συζήτησης) προσωπικά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά- ασχέτως του πόσο καλά παίζουν. Και ο λόγος βρίσκεται σε αυτό που έχω κάνει bold παραπάνω. Αξία μεταπώλησης. Κατανοώ ότι κάποιος θέλει να κάνει την πλάκα του και να φορτώσει όργανα τώρα που κάποια μπορείς να τα βρεις σε αστείες τιμές, αλλά εγώ δεν είμαι φίλος αυτής της "λογικής".
Στην ντουλάπα έχω ακόμα μερικά τέτοια και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί το έκανα...
Μα φυσικά δεν τις λέω φθηνές.δεν τις λες και τόσο... φτηνές.
Αυτο θα μπορούσε να διατυπωθεί και αντίστροφα. Πόσες φτηνές κιθάρες είναι αποφασισμένος κάποιος να πουλήσει, για να αγοράσει μια ακριβή?Είπαμε , ας ορίσει ο καθένας το τι θεωρεί ακριβό και από εκει και πέρα ας μας πει αν θα έσπαγε αυτό το ποσό σε περισσότερες ή θα έπαιρνε με αυτό μια κιθάρα
Σωστό και αυτό, ειδικά υπό την έννοια ότι η κατοχή κιθάρας δεν είναι sprint αλλά μαραθώνιος έχοντας μεγάλη χρονική διάρκεια.Αυτο θα μπορούσε να διατυπωθεί και αντίστροφα. Πόσες φτηνές κιθάρες είναι αποφασισμένος κάποιος να πουλήσει, για να αγοράσει μια ακριβή?
Γενικά μιλάμε.Στο χιλιάρικο αυτήν την στιγμή ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η καλύτερη κιθάρα είναι αυτή
https://smart.noiz.gr/details.php?id=580681
Και δε χρειάζεσαι άλλη
Μια και καλή. Αν μιλάμε για "χρειάζομαι". Αν μιλάμε για "θέλω", τότε έρχονται και οι άλλες.Γενικά μιλάμε.
Ο καθένας απαντάει για τον εαυτό του.Μια και καλή. Αν μιλάμε για "χρειάζομαι". Αν μιλάμε για "θέλω", τότε έρχονται και οι άλλες.
Βασικά τι θες; Να κρατάει κούρδισμα, να σε βολεύει το μανίκι, να είναι όμορφη και να παίζει τη μουσική που θες.
Πόσες θα είναι διατεθειμένος να πουλήσει? Να δώσει τρεις και να πάρει μια του χιλιάρικου ή σιγά σιγά να πουλήσει όλο τον στόλο και να πάρει μια καλή αμερικανική?Σωστό και αυτό, ειδικά υπό την έννοια ότι η κατοχή κιθάρας δεν είναι sprint αλλά μαραθώνιος έχοντας μεγάλη χρονική διάρκεια.
Μπορεί κάποιος να πήρε σε νεαρή ηλικία π.χ. 2-3 "φθηνές" , να μάζεψε και άλλα λεφτά και πλέον να θέλει να ξεφορτωθεί τις 3 και να προσθέσει και το ποσό που συγκέντρωσε και να πάρει μια "ακριβή΄" .
Και αυτό σαν ερώτημα μέσα.Πόσες θα είναι διατεθειμένος να πουλήσει? Να δώσει τρεις και να πάρει μια του χιλιάρικου ή σιγά σιγά να πουλήσει όλο τον στόλο και να πάρει μια καλή αμερικανική?
Το κακό με τις φτηνές είναι ότι χαλάνε πιο γρήγορα και δεν έχουν ισάξια παικτικη εμπειρία με την ακριβή. Μια και να είναι for lifeΟ καθένας απαντάει για τον εαυτό του.
Εσύ τι θες;
Εγώ ξέρω τι θέλω.
Τι θέλετε εσείς ρωτάω.
Όχι όχι, το νήμα είναι πραγματικά γενικού ενδιαφέροντος και δεν αφορά εμένα.Να σου πω τώρα... Αυτά τα νήματα εκ μέρους σου κ. συνήγορε είναι "λαγοί" ?
Λέγε, ξεφούρνισε το... Τι έχεις βάλει στο μάτι (ή μάλλον πόσες) και μας το φέρνεις λάου - λάου; ? ?