φίλε προσυπογράφω 100%shelter είπε:Πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπάρχουν 36 votes για το "αυτη που κάνει να γουστάρω". Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μένουν σε σπίτια που δεν υπαρχουν όμορα ή με κάποιο τρόπο μπορούν να παίζουν δυνατά, αλλα σαν νοοτροπία θεωρώ πως είναι πολύ λανθασμένη. Μεγάλωσα σε σπίτι που απο τις 7 το πρωι ξύπναγες απο τις φωνές και στριγκλιές των γειτόνων με τα παιδιά τους, συνέχιζες με Σφακιανάκη και ΛεΠα και μετά μέχρι το απόγευμα με συνδυασμό φωνών και μπουζουκιών τσίτα.
Και εμένα μου αρέσουν οι υπεροδηγημένοι ενισχυτές, ή να παίζω πιάνο σε 3 forte αλλα δεν μπορώ να το κάνω σπίτι μου. Μελετάω συνήθως με ακουστική κιθάρα και όταν παίζω ηλεκτρικά κάθε φορά που πάω να δυναμώσω (για λίγο μιλάμε) σκέφτομαι πως θα μου φαινόταν αν έμενα στο διπλανό διαμέρισμα... Κομπιάζω κάθε φορά που συναντώ τη γειτόνισσα στο ανανσέρ, γιατι φοβάμαι πως ακόμα και αν την ενοχλώ δεν θα μου το έλεγε. Ευτυχώς η ίδια είναι εξαιρετικά ήσυχη και το τριτο διαμερισμα του ορόφου είναι άδειο.
Δεν ξέρω... εξαρτάται απο τους παράγοντες που έγραψα πριν απο κάποιες σελίδες.ginargiros είπε:Γιατί η ένταση που γουστάρει κάποιος πρέπει οπωσδήποτε να είναι ενοχλητική για τους άλλους???
Σε τι ενισχυτή?Εγώ γουστάρω να παίζω στο 3 το πολύ γιατί παραπάνω ενοχλεί και εμένα.
το βήμα (Β) σου εξασφαλίζει πως το βήμα (Γ) θα σου βγάλει ΠΟΛΥ μεγάλη έντασηkpeyos είπε:μετά από αρκετά trials and errors χω βρεί την λογική ένταση, ώστε να μην μου φέρνουν την αστυνομία οι γείτονες!!!
βήμα α': Aνοίγουμε την τηλεόραση, όχι στο MTV αλλά κατά προτίμηση σε μια πολιτική συζήτηση ή σε κάποιο σήριαλ του Παπακαλιάτη...
βήμα β': Aνοίγουμε την ένταση της TV μέχρι εκεί που θα ακούγαμε την συγκεκριμένη εκπομπή, αν είχαμε IQ=-324 και βλέπαμε τέτοιες φλόμπες...
βήμα γ': Aνοίγουμε τον ενισχυτή μέχρι να βγάλει ήχο της ανθρωπιάς και ρυθμίζουμε το attenuator ώστε η έντασή του να είναι ακριβώς εκεί που σκεπάζει την TV.
βήμα δ': Kλείνουμε τη TV και παίζουμε.
Σημ. Δεν δυναμώνουμε την ένταση κατά την διάρκεια. Αν νοιώθουμε ότι αυτό αναπόφευκτα συμβαίνει, αφήνουμε την ΤV ανοιχτή ως ένταση αναφοράς.
+1shelter είπε:Πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπάρχουν 36 votes για το "αυτη που κάνει να γουστάρω". Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μένουν σε σπίτια που δεν υπαρχουν όμορα ή με κάποιο τρόπο μπορούν να παίζουν δυνατά, αλλα σαν νοοτροπία θεωρώ πως είναι πολύ λανθασμένη.
θα του ελεγες αυτα;theoctapus είπε:Θέλει περισσότερα αρ@#$%ια ο σεβασμός στην διασκέδαση του άλλου παρά ο σεβασμός στην ησυχία του.
ο αλλος δεν θα κάθετε να σε ακουει να παιζεις με τον ενισχυτη στο 10...ο σεβασμός στην διασκεδαση ειναι μεχρι εκει που θα σου πει ο άλλος κλειστω μην σου φερω την κιθάρα στο κεφαλιβήμα α': Aνοίγουμε την τηλεόραση, όχι στο MTV αλλά κατά προτίμηση σε μια πολιτική συζήτηση ή σε κάποιο σήριαλ του Παπακαλιάτη...
βήμα β': Aνοίγουμε την ένταση της TV μέχρι εκεί που θα ακούγαμε την συγκεκριμένη εκπομπή, αν είχαμε IQ=-324 και βλέπαμε τέτοιες φλόμπες...
βήμα γ': Aνοίγουμε τον ενισχυτή μέχρι να βγάλει ήχο της ανθρωπιάς και ρυθμίζουμε το attenuator ώστε η έντασή του να είναι ακριβώς εκεί που σκεπάζει την TV.
βήμα δ': Kλείνουμε τη TV και παίζουμε.
Σημ. Δεν δυναμώνουμε την ένταση κατά την διάρκεια. Αν νοιώθουμε ότι αυτό αναπόφευκτα συμβαίνει, αφήνουμε την ΤV ανοιχτή ως ένταση αναφοράς.
πάρτο αλλιώς, βρήκες...theoctapus είπε:Θέλει περισσότερα αρ@#$%ια ο σεβασμός στην διασκέδαση του άλλου παρά ο σεβασμός στην ησυχία του.
LOL! ;Dgdevelek είπε:πάρτο αλλιώς, βρήκες...