bluesbreaker
Της παρέας
Γεια σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum(αλλα οχι φυσικα η πρωτη φορα που το επισκεπτομαι γιατι καθε φορα που ανοιγω το pc ειναι το πρωτο site που μπαινω-και οφειλω να πω οτι εχω μαθει πολλα πραγματα ;D!).Τεσπα ο λογος που γραφω ειναι οτι εχω παραγγειλει μια rockinger strat με us swamp ash σωμα και rosewood ταστιερα!τωρα πρεπει να αποφασισω για τους μαγνητες-σκεφτομαι για haussel!απο οτι ξερω βγαινουν 3 ειδη:classic,blues,big mag!πανω κατω γνωριζω οτι
οι blues εχουν περισσοτερο output,και οι big mag εχουν μεγαλυτερη διαμετρο στους πυρηνες!ενδιαφερομαι να εχω ψιλο funk ηχο με σκαστα καθαρα,και να μπορω να τσιτωνω και λιγο την παραμορφωση για πιο rock καταστασεις!θα ηθελα τη γνωμη σας καθως ειμαι ασχετος απο strat κιθαρες και ποσο μαλλον απο μονους μαγνητες.... :
!σας ευχαριστω εκ των προτερων ;D!
οι blues εχουν περισσοτερο output,και οι big mag εχουν μεγαλυτερη διαμετρο στους πυρηνες!ενδιαφερομαι να εχω ψιλο funk ηχο με σκαστα καθαρα,και να μπορω να τσιτωνω και λιγο την παραμορφωση για πιο rock καταστασεις!θα ηθελα τη γνωμη σας καθως ειμαι ασχετος απο strat κιθαρες και ποσο μαλλον απο μονους μαγνητες.... :