Μπα μην ασχολεισαι....telemanic είπε:Ναι, αλλα δεν ειναι top-loader, κι εγω θελω να δοκιμασω μια top-loader γεφυρα να δω αν μαλακωσει λιγο η αισθηση των χορδων (λογω υποτιθεμενης μικροτερης τασης χορδων).
Δε θα δω διαφορα δηλαδη;Ειναι μονος λογος που θελω να παω σε top-loader γεφυρα.Superfunk είπε:Μπα μην ασχολεισαι....
Όχι ιδιαίτερα. Θα αλλάξει κάπως ο ήχος και εκεί είναι θέμα γούστου. Σε μένα αρέσει για παράδειγμα. Ένα καλό set up με το action που σου ταιριάζει θα σου δώσουν πιο πολύ την αίσθηση που θες. Επίσης τα jumbo ταστα είναι πιο μαλακά στα bends (αν κάνεις) αλλα θέλουν προσοχή στο πόσο δυνατά "πατάς".telemanic είπε:Ναι, αλλα δεν ειναι top-loader, κι εγω θελω να δοκιμασω μια top-loader γεφυρα να δω αν μαλακωσει λιγο η αισθηση των χορδων (λογω υποτιθεμενης μικροτερης τασης χορδων).
Γι'αυτό που γράφεις, επειδή δεν είναι ακριβώς έτσι:telemanic είπε:Ψαχνω για top-loader ή dual-load γεφυρα για την tele μου. Απαραιτητη προϋποθεση να ειναι βαρεια, γιατι εχω προσεξει οτι οι ελαφριες (γενικα) γεφυρες προκαλουν θορυβο σε καταστασεις με πολυ distortion. Εχετε καποιες μαρκες/sites να μου προτεινετε;
telemanic είπε:Ναι,κανω bends. Χμ,οποτε με κοβω να πηγαινω για αλλαγη ταστων.
Νομιζω οτι η Babicz full contact ειναι top-loader και μπαινει και στην κιθαρα σου. Τωρα κατα ποσο ειναι βαρια και ποσο θα σε βοηθησει σε αυτο που θες δε ξερω ;D
εχεις δικιο κανει και για 3 hole & για 4 hole γεφυρες.