αυτες απ οτι βλεπω εχουν δυο hum.. ειναι θετικο αυτο?jimi Ts. είπε:
Δηλαδη την εχεις ακουσει και ξερεις;kwstas79 είπε:Αν σου αρέσει αυτό που ακούς από την συγκεκριμένη κιθάρα, μια οποιαδήποτε στρατ με quarter pounders θα σου δώσει τουλάχιστον το 90% του ήχου της.
Μαθε να βλεπεις και οχι να κοιτας..SYZo είπε:αυτες απ οτι βλεπω εχουν δυο hum.. ειναι θετικο αυτο?
Αυτα δεν ειπες οτι θες να παιζειςSYZo είπε:Καλημερα σε ολους. Εχω μια yamaha pac 012 την οποια θα ηθελα να αντικαταστήσω,
μουσικα κινουμαι περισσοτερο σε κλασικο ροκ και metal δλδ ranbow acdc scorpions iron maiden metallca ufo deep purple κλπ.
Γιαυτο το λογο νομιζω οτι μια strat θα με καλύψει αρκετά. Μου αρεσε πολυ η fender signature του Richie Blackmoore, το θεμα ειναι οτι τοσα χρηματα αυτη την εποχη δε θα μπορεσω να δωσω μαζεμενα. Θα μπορουσα να βρω καποια fender η οποια με τις καταλληλες παρεμβασεις να φτασει τη παραπανω κιθαρα? Να αναφερω οτι ισως να χρησιμοποιηθει και σε καποιο μικρο live, θα παιζει ομως και τον ρολο της καθημερινης κιθαρας.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παρεξήγησες, μιλάω για την ρίτσι με τους sd.jimi Ts. είπε:Δηλαδη την εχεις ακουσει και ξερεις;
Μηπως κατα τυχη ειδες τι μαγνητες φοραει;
Αλλα μαλλον κατι θα ξερεις παραπανω απο μενα που την εχω...
Φιλε λαθος κιθαρα εβαλες....αυτη ειναι η σωστη ;Dlucky luke είπε:Αυτή http://www.thomann.de/gr/fender_american_deluxe_strat_rw_op.htm κατ εμε είναι ο,τι καλύτερο. Σου λείπουν περίπου 250 €. Εγώ στη θέση σου θα έκανα λιιιίγουπομονη να τα μαζέψω. Σκέψου οτι ήδη έχεις μαζέψει τα 1200 €. Εκτός αν κοιτάξεις και για μεταχειρισμένη, αλλά όχι πάνω από 900 € κτα τη γνώμη μου. Πάντως και με τη Squier μια χαρα παίζεις live και οπουδήποτε.
Φιλε μη πεφτεις στην παγίδα του gas...γιαυτα που θες και μια squier με τους καταλληλους μαγνήτες σε βγαζει ανετότατα.Στον υπολοιπο εξοπλισμό επενδυσε τα λεφτακια σου(ενισχυτες πεταλια κτλ κτλ).Σκεψου οτι σου προτεινουν κιθαρες που ξεπερνανε το χιλιαρικο και εσυ ρωτας για διαφορες με τις squier.Αυτο και μονο δειχνει οτι δεν τις χρειαζεσαιSYZo είπε:Καλημερα σε ολους. Εχω μια yamaha pac 012 την οποια θα ηθελα να αντικαταστήσω,
μουσικα κινουμαι περισσοτερο σε κλασικο ροκ και metal δλδ ranbow acdc scorpions iron maiden metallca ufo deep purple κλπ.
Γιαυτο το λογο νομιζω οτι μια strat θα με καλύψει αρκετά. Μου αρεσε πολυ η fender signature του Richie Blackmoore, το θεμα ειναι οτι τοσα χρηματα αυτη την εποχη δε θα μπορεσω να δωσω μαζεμενα. Θα μπορουσα να βρω καποια fender η οποια με τις καταλληλες παρεμβασεις να φτασει τη παραπανω κιθαρα? Να αναφερω οτι ισως να χρησιμοποιηθει και σε καποιο μικρο live, θα παιζει ομως και τον ρολο της καθημερινης κιθαρας.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν δε πας να δοκιμασεις μονος σου τι περιμενεις να σου πουμε...μια Αμερικανικη fender των 1400ε με μια squier των 200,λες να εχουν διαφορες μονο στους μαγνητες...το θεμα ειναι εσενα σου χρειαζονται και σου ταιριαζουν αυτες οι βελτιωσεις...δεν γινεται να σου περιγραψουμε ολα τα στοιχεια μιας κιθαρας...ειναι σα να ζητας να σου περιγραψουμε πως ειναι το σεξ!SYZo είπε:Οι διαφορες που εχει μια squier των 250 ευρω και μια ανωτερη αφορουν μονο τους μαγνητες?
Η περιπτωση της squier πχ θα με βολευε για αρχη αφου θα την αναβαθμιζα σιγα σιγα
Σε βλέπω να έχεις εμπειρία...θέλεις να μας πείς 2 λόγια? ;D ;Dnoe13 είπε:...ειναι σα να ζητας να σου περιγραψουμε πως ειναι το σεξ!
μπα....απο φιλους μονο!!!! ;Dmarathon είπε:Σε βλέπω να έχεις εμπειρία...θέλεις να μας πείς 2 λόγια? ;D ;D