Τα Bic τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ.
Μου έχουν κάνει κατά καιρούς πάρα πολλές πένες, γραφίδες κλπ δώρο.
Χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ Bic και το jotter της parker, επίσης iconic στυλό διάρκειας....και το χω σε όλα τα χρώματα....μέχρι seafoam green.
Τα Bic τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ.
και το χω σε όλα τα χρώματα....μέχρι seafoam green.
Όλα χρειάζονται.Αυτά είναι τα σωστά... όχι κιθάρες των 1000+ ευρώ.
Count me in.
Όλα χρειάζονται.
Δεν έχω ιδέα, για πες.Πάντως, επειδή ρωτάς τι γνώμη θα είχε ένας "άσχετος", εγώ ρώτησα τέσσερις εδώ στο γραφείο, και έκαναν όλοι το ίδιο: άνοιξαν το Google, έγραψαν ηλεκτρική κιθάρα (προφανώς για να φρεσκάρουν στο νου τους το σχήμα της) και μετά ξεκίνησαν να σχεδιάζουν όσο καλύτερα μπορούσαν (με τραγικά αποτελέσματα).
Μάντεψε ποια (κυρίως) "βγαίνει" στα αποτελέσματα, όταν γράφεις "ηλεκτρική κιθάρα".
δεν φτάνει που δεν δουλεύεις εσύ...δεν αφήνεις και τους άλλους.....!!!εγώ ρώτησα τέσσερις εδώ στο γραφείο, και έκαναν όλοι το ίδιο: άνοιξαν το Google, έγραψαν ηλεκτρική κιθάρα
Πριν το ανοίξω το θέμα, έκανα μια έρευνα.Πάντως η πιο iconic (για μένα) είναι ετούτη...που αμφιβάλω εάν την έχει κάποιος εδώ μέσα. Είναι πολύ βαριά, ακριβή...και θα παραμείνει iconic! Ιδιαίτερα ακριβή, πάντως δεν τη λές
![]()
Gibson Custom Shop Jimmy Page EDS-1275 Doubleneck - vos '69 cherry Double neck guitar
Buy your Custom Shop Jimmy Page EDS-1275 Doubleneck - vos '69 cherry Double neck guitar Gibson at Star's Musicwww.stars-music.com
![]()
E... και 'συ... αφού είπαμε ότι εγώ ζω τη ζωή μου μέσα από τη Google... έτσι έγραψε χθες ο άρχοντας...δεν φτάνει που δεν δουλεύεις εσύ...δεν αφήνεις και τους άλλους.....!!!
Η απόλυτη φωτογραφία ολόσωμη με 54αρα έχει βγει.
Να ταν η Σεριλ να την κοιτούσα...Οι νορμάλ άνθρωποι κοιτάνε τον Σπρηνγκστήν στο εν' λόγω εξώφυλλο. Όχι σαν εσένα που και ο Κέρμιτ να ήταν, πάλι την κιθάρα θα κοίταγες...
Iconic δεν ήταν η κιθάρα αλλά ο κραδαίνωνΠάντως η πιο iconic (για μένα) είναι ετούτη...που αμφιβάλω εάν την έχει κάποιος εδώ μέσα. Είναι πολύ βαριά, ακριβή...και θα παραμείνει iconic! Ιδιαίτερα ακριβή, πάντως δεν τη λές
Έχει και για μεγαλύτερα πορτοφόλια!!!![]()
Gibson Custom Shop Jimmy Page EDS-1275 Doubleneck - vos '69 cherry Double neck guitar
Buy your Custom Shop Jimmy Page EDS-1275 Doubleneck - vos '69 cherry Double neck guitar Gibson at Star's Musicwww.stars-music.com
![]()