Yeap! To marketing department της Sennheiser έχει κάνει καλά τη δουλειά του! :lol:Sennheiser HD 25!! Ο George Lucas τα χρησιμοποίησε στα Star Wars! οπότε κάτι καλό θα πρέπει να έχουν...Εμένα πάντως μου φτάνει αυτό.
Έχω δουλέψει και τα δύο και προτιμώ χίλιες φορές τα sony γιατί ακούω απλώς καλύτερα και ακριβέστερα ότι πηγές τους ρίξω.Καλημερα παιδια!Θα ηθλε ανα μου κανατε όσοι γνωριζεται μια συγκριση αναμεσα στα Sony Mdr-7509 και beyerdynamic dt-770M .Σαν ακουστικα και μονο.Αν καποιος δεν εχει ακουσει και τα δυο τοτε fleemail και harry μηπςσ μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας για τα ακουστικα.
Σημειωση:Εχω ηδη τα beyerdynamic και σκεφτομαι να τσιμπισω και τα sony.
Και τα κουσούρια σου (επί του θέματος :lolΚαι ποτέ να μην εμπιστεύεσαι ακουστικά για μιξάρισμα εκτός και αν ξέρεις τα κουσούρια τους καλά!
SENNHEISER HD 212Pro. Τέλειος ήχος' date=' πανάλαφρα, και οικονομικά (45Ε). Γενικά παίζουν πολύ τα SENNHEISER από ότι βλέπω...[/quote']
Τα 212Pro πανάλαφρα μεν, αλλά σου πιέζουν πάρα πολύ τα αυτιά! Τα έχω και δε θα τα χαρακτήριζα καθόλου άνετα για πολύωρη χρήση.
Επίσης έχω και τα AKG 271 Studio από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Flat ακουστικά και άνετα (για κλειστά).