Έχουν γίνει συναλλαγές στις αγγελίες που κάποιοι ήταν πιό έμποροι από τους πραγματικούς ;DSottos είπε:Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να προστατέψει την τσέπη του με πολλούς τρόπους(ανέφερα μερικούς) και να μην έχει συναλλαγές με όποιο θεωρεί "έμπορο".
Φυσικά.Τι με πέρασες,για πολιτικό...?hot_sauce είπε:@S9F
στεγνά ε?
+1$...Έχουν γίνει συναλλαγές στις αγγελίες που κάποιοι ήταν πιό έμποροι από τους πραγματικούς ;D
Όχι. Εννοούσα ότι ήταν "έμποροι" με την κακή έννοια.Εκτός του ότι κάποια μηχανήματα τα είχαν "πειράξει", οι τιμές τους ήταν πιό ακριβές καί από τις τιμές που είχαν βάλει πραγματικοί έμποροι σε μεταχειρισμένα πελατών τους.S9F είπε:EDIT:Sorry πάνω στην βιασύνη κατάλαβα οτί εννοούσες οτί κάποιοι ήταν πιό επαγγελματίες με την καλή έννοια και από τους "επαγγελματίες"-εμπόρους...
Πάρα πολύ σωστό αυτό που είπες. Μπορείς στο σχολιασμό να του γράψεις ότι θες.Και τι έγινε; Τον ξέρεις; Άλλωστε με nick name πουλάει.Lorda01 είπε:Υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού στις αγγελίες...![]()
Σύμφωνοι,μόνο που αυτό είναι ένα "δίκοπο μαχαίρι",διότι αν κάποιος (σχολιάζοντας φυσικά for free και φυσικά ανώνυμα για να μην ξεχνίομαστε...) γράψει μια λαλακία που δεν ισχύει,κάνει κακό κυρίως στον πωλητή,αλλά και στον υποψήφιο αγοραστή γιατί τον παραπληροφορεί.Lorda01 είπε:Σχολιάζοντας, μπορείς εμμέσως να προειδοποιήσεις τους επίδοξους αγοραστές.
;D ;D ;DΌχι.Lorda01 είπε:Σχολιάζοντας, μπορείς εμμέσως να προειδοποιήσεις τους επίδοξους αγοραστές.
Κι όμως...Ίσως είσαι ο μόνος που δικαιούσαι να σχολιάσεις κάποια αγγελία,γιατί ότι και αν έγραφες θα το έγραφες επώνυμα...Μανώλης Χναράκης είπε:Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, εγώ τουλάχιστον.
Μιά που το ανέφερες,προς τιμήν σου και μπράβο γι αυτό,ειλικρινά.Υ.Γ.
Εάν πρόσεξες, το user name μου είναι το πραγματικό μου όνομα.
♪♫♪
Το έχω παρατηρήσει.Η περιπτωσή σας είναι ιδιάζουσα, αποτελεί όμως εξαίρεση.Μανώλης Χναράκης είπε:Υ.Γ.
Εάν πρόσεξες, το user name μου είναι το πραγματικό μου όνομα.
♪♫♪
Μα αυτό έκανα. Άλλωστε, όταν έβαζα αγγελίες προσωπικές μου σαν μουσικός αλλά καί πελατών ή φίλων μου, με το δικό μου (πραγματικό) όνομα τις έβαζα. Ονοματεπώνυμο κανονικά.S9F είπε:Κι όμως...Ίσως είσαι ο μόνος που δικαιούσαι να σχολιάσεις κάποια αγγελία,γιατί ότι και αν έγραφες θα το έγραφες επώνυμα...
Merci. Καλοσύνη σουΜιά που το ανέφερες,προς τιμήν σου και μπράβο γι αυτό,ειλικρινά.![]()
Merci και σε σέναLorda01 είπε:
Τελικά, ίσως απ'ότι βλέπω. Υπάρχουν όμως κι άλλες τουλάχιστον δύο περιπτώσεις απ'όσο γνωρίζω.Lorda01 είπε:Το έχω παρατηρήσει.Η περιπτωσή σας είναι ιδιάζουσα, αποτελεί όμως εξαίρεση.
Να σου πω. Δεν θα μπω στην διαδικασία να διαβάζω όλο το φόρουμ καί τις αγγελίες γιά να δω ποιός πουλάει τι και πόσο.Αποψή μου είναι ότι κάποιος μπορεί να προστατευτεί από κακόβουλους πωλητές διαβάζοντας ένα σχόλιο στις αγγελίες.
Ίσως αποτελέσει το έναυσμα για να το ψαξει καλύτερα.
1) Θα πρέπει να δεχτεί ο hetfield να υπογράψει αυτές τις 5 "φθηνές" κιθάρες.zampination είπε:Αν αγορασω 5 φτηνες ηλεκτρικες κιθαρες, και εχω κολλητο τον hetfield και τον βαλω να μου τις υπογραψει(με αποδεικτικο βιντεο), Ποσο να τις πουλησω μετα? ;D ;D ;D