Συμφωνώ απόλυτα.Melodic drummer είπε:Επίσης πιστεύω οτι σε αδικεί πολύ η ηχογράφηση
βρισκω την αποψη σου σχετικά με το τι ειναι μουσική και τι όχι κάπως στενομυαλη ;Dpericles είπε:Aυτο βεβαια δεν ειναι ηχογραφηση ??? ???μονο οπτικα καταλαβαινει κανεις οτι εχεις καλη τεχνικη ...γιατι ο ηχος μοιαζει με ορυμαγδο!!! ???
Ποτε δεν μου αρεσε αυτη η ''μουσικη'' και το ανελεητο κοπανημα στα τυμπανα .Αν θες να παιξεις μουσικη ( κανονικη :) εκμεταλλευσου τα καλα σου χερια και ποδια και προχωρα σε αλλα μονοπατια ειναι κριμα να μεινεις στο κοπανημα μονο (εστω και σταθερο !!!) ;D
Περικλή η metal σκηνή στην Ελλάδα είναι μάλλον η πιο δραστήρια τα τελευταία χρόνια. Έχουν κοινό, μεγάλα συγκροτήματα του εξωτερικού επισκέπτονται την χώρα για συναυλίες και πολλές heavy μπάντες δημιουργούνται, ιδιαίτερα απο νέους ανθρώπους. Δεν είμαι φαν αλλά το πράμα σαλεύει και φαίνεται, δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσει κάτι διαφορετικό το παιδίpericles είπε:...και προχωρα σε αλλα μονοπατια ειναι κριμα να μεινεις στο κοπανημα μονο...
Δηλαδή "μουσικός" είναι ΜΟΝΟ αυτός που παίζει πολλά είδη μουσικής? Sorry αλλα διαφωνώ... Ο μουσικός για μένα είναι αυτός που ακόμα και τα δάχτυλά του να βαράει πάνω στα δέντρα παράγει ήχους με συναίσθημα... Δε χρειάζεται να παίζω τύμπανα, κιθάρα, όμποε και κλαρίνο, rock, jazz, metal και κλασσική μουσική... Αρκεί σε αυτό που κάνω να είμαι καλός...pericles είπε:Αν δεν ειναι μουσικος αυτος που μπορει να παιζει με διαφορετικα στυλ και ιδιωματα ποιος ειναι ;ΕΓΩ ΠΧ. που λεω α!! συγνωμη παιζω μονο μεταλ η λαικα η ροκ η και εγω δεν ξερω τι .
Ούτε κοπανάει, ούτε θόρυβο κάνει. Ο άνθρωπος παίζει κάτι πολύ συγκεκριμένο, απλά η ηχογράφηση είναι πολύ κακήBlackScorpio είπε:και ας του αρέσει μόνο να "κοπανάει και να κάνει θόρυβο". Keep metalling mate!
Ειρωνικά το είπα...Melodic drummer είπε:Ούτε κοπανάει, ούτε θόρυβο κάνει. Ο άνθρωπος παίζει κάτι πολύ συγκεκριμένο, απλά η ηχογράφηση είναι πολύ κακή
Μα πάνω στην ειρωνία σου, απάντησα κι εγώ. Έπειτα, το βρίσκεις σωστό να ειρωνεύεσαι, έναν συνάδελφο μουσικό, που έχει το θάρρος να εκθέτει τον εαυτό του και μάλιστα όταν παίζει άψογα κάτι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας?BlackScorpio είπε:Ειρωνικά το είπα...![]()