bouzoukleri
Noiz Addict
Αφτό ίνεmyrsias είπε:Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι πως τα βερνίκια τα πέρασα σε ένα γνωστό που φτιάχνει ΦΕΡΕΤΡΑ (με πιστόλι).
;D ;D ;D ;D
Αφτό ίνεmyrsias είπε:Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι πως τα βερνίκια τα πέρασα σε ένα γνωστό που φτιάχνει ΦΕΡΕΤΡΑ (με πιστόλι).
;D ;D ;D ;Dbouzoukleri είπε:Αφτό ίνε
;D ;D ;D ;D
Με αυτό θα τον θάψουνTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Δηλαδή σε μετάφραση: Το όργανο θα «σκοτώνει», θα είναι «θανατηφόρο», θα «αφήνει θύματα»... ;D
Να σαι καλά ρε Terry... Κοίτα επειδή χτύπησα το χέρι μου στην μπάλα προχθές δεν έχω προλάβει να δω αν μου κάνει ο μαγνήτης... Αλλά δεν είμαι προς το παρών για περισσότερα έξοδα... Αν δω ότι θέλω πιο πολύ σπρώξιμο το είχα δει ήδη της Wilkinson... 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Αγόρι μου... Το έκανες Funky... όνομα και πράμαΌντως μου κάνει και έμενα λίγο «Μπούτσι»- πρέπει τώρα να σου κάνουμε τώρα δώρο τα γυαλιά και το καπέλο ;D
Λοιπόν να σου ρίξω μια ιδέα με χαμηλό κόστος και καλά αποτελέσματα: Δεν ξέρω τι μαγνήτη έβαλες αλλά βγάζει η Wilkinson έναν- πολύ γκαζάτο- και το αντίστοιχο preamp. Τιμές λογικές ( 33 λίρες ο μαγνήτης, 45 το preamp).
Παίζουν πολύ καλά. Πήρα πρόσφατα το εικονιζόμενο (με την διαφορά ότι είναι 2 band eq passive και όχι το 3 band active) και βαράει σχεδόν σαν ΜΜ
Είναι μια καλή αναβάθμιση. Άμα θες ρίξε μια ματιά http://www.jhs.co.uk/wilkinson.html
Απ το τίποτα καλό και το καθόλουaudiokostas είπε:Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα για τον μαγνήτη από αυτό που άκουσες;
Ε, δεν μπορώ να πω ότι ο Μανώλης ήταν ακριβώς αρωγός στην εξαγωγή συμπερασμάτων........bihlas87 είπε:Απ το τίποτα καλό και το καθόλουΕννοείς οτι δεν βγαίνει συμπέρασμα απο κλιπάκια
γενικώς ή από το συγκεκριμένο?
Ti ι κρίμα...με λίγα περισσότερα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα...και λίγο παραπάνω γυαλόχαρτο βέβαια που δεν έκανες...funky_bassman είπε:9 ευρώ σπρέι και βερνίκι
Όταν με λες με λίγα περισσότερα? Το ξέρω ότι θέλει παραπάνω γυαλοχάρτισμα αλλά μου έβγαλε την πίστη το ρημάδι και είπα "αφτο ινε" και το τέλειωσα...marathon είπε:Ti ι κρίμα...με λίγα περισσότερα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα...και λίγο παραπάνω γυαλόχαρτο βέβαια που δεν έκανες...
Και έτσι μου αρέσει βέβαια...
Θα επανορθώσω μόλις γίνει καλά το χέρι μου... Promise...Ε, δεν μπορώ να πω ότι ο Μανώλης ήταν ακριβώς αρωγός στην εξαγωγή συμπερασμάτων........
Δεν ξέρω τι χρώματα χρησιμοποίησες, αλλά το "καλό" σπρέυ της Sonax κάνει 18 ευρώ...και κανένα 10-12 το αντίστοιχο χρώμα της. Εάν βαριέσαι όμως το γυαλόχαρτο...άστο καλύτερα, τζάμπα θα πάει. Χωρίς γυαλόχαρτο, κανείς δεν πήγε μπροστά!!!!funky_bassman είπε:Όταν με λες με λίγα περισσότερα?
Δεν το βαριέμαι γενικά, αλλά ήθελε πέρασμα με 1000αρι που δεν είχα και δεν είχα τρόπο να πάω να πάρω, γιατί στην γειτονιά μου και σε 2-3 στο κέντρο δεν βρήκα οπότε το άφησα για όταν βρω... :marathon είπε:Δεν ξέρω τι χρώματα χρησιμοποίησες, αλλά το "καλό" σπρέυ της Sonax κάνει 18 ευρώ...και κανένα 10-12 το αντίστοιχο χρώμα της. Εάν βαριέσαι όμως το γυαλόχαρτο...άστο καλύτερα, τζάμπα θα πάει. Χωρίς γυαλόχαρτο, κανείς δεν πήγε μπροστά!!!!![]()
...και βιαζόσουν να το πιάσεις στα χέρια σου :funky_bassman είπε:Δεν το βαριέμαι γενικά, αλλά ήθελε πέρασμα με 1000αρι που δεν είχα και δεν είχα τρόπο να πάω να πάρω, γιατί στην γειτονιά μου και σε 2-3 στο κέντρο δεν βρήκα οπότε το άφησα για όταν βρω... :![]()
Έχω βάλει ήδη decal 8)marathon είπε:έλα να κάνουμε και ένα decal στο head να είναι πλήρες.![]()