PIMP your bass...

myrsias είπε:
Το καλύτερο στην όλη ιστορία είναι πως τα βερνίκια τα πέρασα σε ένα γνωστό που φτιάχνει ΦΕΡΕΤΡΑ (με πιστόλι).
Αφτό ίνε

;D ;D ;D ;D

bouzoukleri είπε:
Αφτό ίνε

;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Δηλαδή σε μετάφραση: Το όργανο θα «σκοτώνει», θα είναι «θανατηφόρο», θα «αφήνει θύματα»...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D ;D

Δηλαδή σε μετάφραση: Το όργανο θα «σκοτώνει», θα είναι «θανατηφόρο», θα «αφήνει θύματα»...   ;D
Με αυτό θα τον θάψουν :D

Μεγειές Μανώλη!

Μάλλον τον ίδιο mm κεραμικό μαγνήτη πήρα και εγώ, ήρθε εχθές και σήμερα θα πάω για

routing. Aπ ότι άκουσα στο κλιπάκι, δεδομένου οτι παίζω με flat χορδές, καλά κάνω και

τον βάζω πιο κοντά στη γέφυρα.

Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα για τον μαγνήτη από αυτό που άκουσες;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αγόρι μου... Το έκανες Funky... όνομα και πράμα  :D Όντως μου κάνει και έμενα λίγο «Μπούτσι»- πρέπει τώρα να σου κάνουμε τώρα δώρο τα γυαλιά και το καπέλο  ;D

Λοιπόν να σου ρίξω μια ιδέα με χαμηλό κόστος και καλά αποτελέσματα: Δεν ξέρω τι μαγνήτη έβαλες αλλά βγάζει η Wilkinson έναν- πολύ γκαζάτο- και το αντίστοιχο preamp. Τιμές λογικές ( 33 λίρες ο μαγνήτης, 45 το preamp).

Παίζουν πολύ καλά. Πήρα πρόσφατα το εικονιζόμενο (με την διαφορά ότι είναι 2 band eq passive και όχι το 3 band active) και βαράει σχεδόν σαν ΜΜ  ;)

Είναι μια καλή αναβάθμιση. Άμα θες ρίξε μια ματιά http://www.jhs.co.uk/wilkinson.html
Να σαι καλά ρε Terry... Κοίτα επειδή χτύπησα το χέρι μου στην μπάλα προχθές δεν έχω προλάβει να δω αν μου κάνει ο μαγνήτης... Αλλά δεν είμαι προς το παρών για περισσότερα έξοδα... Αν δω ότι θέλω πιο πολύ σπρώξιμο το είχα δει ήδη της Wilkinson... 8)

audiokostas είπε:
Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα για τον μαγνήτη από αυτό που άκουσες;
Απ το τίποτα καλό και το καθόλου :P Εννοείς οτι δεν βγαίνει συμπέρασμα απο κλιπάκια

γενικώς ή από το συγκεκριμένο?

bihlas87 είπε:
Απ το τίποτα καλό και το καθόλου :P Εννοείς οτι δεν βγαίνει συμπέρασμα απο κλιπάκια

γενικώς ή από το συγκεκριμένο?
Ε, δεν μπορώ να πω ότι ο Μανώλης ήταν ακριβώς αρωγός στην εξαγωγή συμπερασμάτων........

funky_bassman είπε:
9 ευρώ σπρέι και βερνίκι
Ti ι κρίμα...με λίγα περισσότερα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα...και λίγο παραπάνω γυαλόχαρτο βέβαια που δεν έκανες...

Και έτσι μου αρέσει βέβαια...

marathon είπε:
Ti ι κρίμα...με λίγα περισσότερα θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα...και λίγο παραπάνω γυαλόχαρτο βέβαια που δεν έκανες...

Και έτσι μου αρέσει βέβαια...
Όταν με λες με λίγα περισσότερα? Το ξέρω ότι θέλει παραπάνω γυαλοχάρτισμα αλλά μου έβγαλε την πίστη το ρημάδι και είπα "αφτο ινε" και το τέλειωσα...

Ε, δεν μπορώ να πω ότι ο Μανώλης ήταν ακριβώς αρωγός στην εξαγωγή συμπερασμάτων........
Θα επανορθώσω μόλις γίνει καλά το χέρι μου... Promise...

funky_bassman είπε:
Όταν με λες με λίγα περισσότερα?
Δεν ξέρω τι χρώματα χρησιμοποίησες, αλλά το "καλό" σπρέυ της Sonax κάνει 18 ευρώ...και κανένα 10-12 το αντίστοιχο χρώμα της. Εάν βαριέσαι όμως το γυαλόχαρτο...άστο καλύτερα, τζάμπα θα πάει. Χωρίς γυαλόχαρτο, κανείς δεν πήγε μπροστά!!!! ;)

marathon είπε:
Δεν ξέρω τι χρώματα χρησιμοποίησες, αλλά το "καλό" σπρέυ της Sonax κάνει 18 ευρώ...και κανένα 10-12 το αντίστοιχο χρώμα της. Εάν βαριέσαι όμως το γυαλόχαρτο...άστο καλύτερα, τζάμπα θα πάει. Χωρίς γυαλόχαρτο, κανείς δεν πήγε μπροστά!!!! ;)
Δεν το βαριέμαι γενικά, αλλά ήθελε πέρασμα με 1000αρι που δεν είχα και δεν είχα τρόπο να πάω να πάρω, γιατί στην γειτονιά μου και σε 2-3 στο κέντρο δεν βρήκα οπότε το άφησα για όταν βρω... ::)

funky_bassman είπε:
Δεν το βαριέμαι γενικά, αλλά ήθελε πέρασμα με 1000αρι που δεν είχα και δεν είχα τρόπο να πάω να πάρω, γιατί στην γειτονιά μου και σε 2-3 στο κέντρο δεν βρήκα οπότε το άφησα για όταν βρω... ::)
...και βιαζόσουν να το πιάσεις στα χέρια σου ::)...Όταν το ξαναλύσεις και αποφασίσεις να το ολοκληρώσεις, έλα να κάνουμε και ένα decal στο head να είναι πλήρες. ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις
3K
S
Απαντήσεις
8
Εμφανίσεις
2K
Smurflord
S