έχω μια ibanez jem και θέλω να "πειράξω" τον μονό μαγνήτη. Τί θα προτείνατε να βάλω; Σκεφτόμουν να βάλω έναν piezzo. Γίνεται κάτι τέτοιο; Ή να τσιμπήσω τίποτα άλλο σε μονό μαγνήτη να τονε μπάσω; Ρίχτε καμιά ιδέα ή για το ένα ή για το άλλο
Προενισχυτή ε; Εγώ φανταζόμουν ότι θα το έβαζα στον μονό, στη μεσαία θέση δηλαδή, και θα ήταν λίγο plug n play, όταν δηλαδή θα έβαζα το μαρκούτσι στη μέση, να έπαιζε μόνο αυτός. Δεν είμαι για αλχημείες....
Μα ο piezo δεν έχει σχέση με μαγνήτες, ένας κρύσταλλος είναι που πάτάει πάνω του η χορδή και μετατρέπει τις δονήσεις της σε τάση. Δεν μπορείς δηλαδή να τον βάλεις όπου γουστάρεις αλλά μόνο στην γέφυρα.
κι εγώ...και εκτός όλων των άλλων ξέρεις τί με πόρωσε;;; Η ποζεριά του να βγαίνει από τον πάτο της κιθάρας αυτό το μαρκούτσι να την ακουμπάς την κιθάρα στο πόδι και να παίζεις άνετα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.