Αλλο mod άλλο drive αλλά μάλλον και αυτά ποτέ δεν φτάνουν... ;D ;Dhitman είπε:Γιατί ένα ποτέ δεν είναι αρκετό...
(δες την υπογραφή μου ;D ;D ;D )
Συλλογή τα κάνεις ρε συ...εσεις οι synth-ψυχεδελο-experimental κτλ κτλ είστε τρελαμένοι....
Αλλο mod άλλο drive αλλά μάλλον και αυτά ποτέ δεν φτάνουν... ;D ;Dhitman είπε:Γιατί ένα ποτέ δεν είναι αρκετό...
(δες την υπογραφή μου ;D ;D ;D )
Ένας ακόμα υγιής κιθαρίστας..tsirobill είπε:Εγω παντως προσωπικα ειχα δωσει γυρω στα 700 ευρω για πεταλακια και ακομα τα μετανοιωνω.εδω και 2 χρονια τα εχω πουλησει , εχω παρει την boss gt8 ,την εμαθα απεξω και ανακατωτα , εβγαλα για πρωτη φορα τον ηχο που θελω ΑΚΡΙΒΩΣ και εχω βρει την υγεια μου...ασε που γλιτωσα και το κουβαλημα ( το σημαντικοτερο)
Superfunk είπε:Αρα θελεις ΠΟΛΥ λιγοτερο gain απο αυτο που ΗΔΗ εχεις.
Προφανως εχεις κανει το κλασσικο λαθος να χωνεις πολυ gain οποτε ο ηχος σου ειναι φυσικα μαπα.
Καιρος να αναθεωρησεις τον ηχο σου ,οι "μεγαλοι" ροκ ηχοι συνηθως εχουν 50% λιγοτερο gain απο αυτο που ΕΜΕΙΣ νομιζουμε οτι εχουν.....
βεβαια μη περιμενεις ποτε να βγαλεις αυτον τον ηχο μεσα απο εναν 1Χ12 ενισχυτακο,αυτο που ακους ειναι το αποτελεσμα ΤΟΝΩΝ compression & eq ,τρελλης ...Marshall-ιλας ;D και βεβαια τρελλου παιξιματος και μπαντας.
:-[ :-[ :-[IraklisZS είπε:στο πολύ ενδιαφέρον θρεντ για το Μ13 διάβασα κάπου τον SF να λέεικαι νομίζω έχω ξαναδιαβάσει για το buffer της TL αλλά και της ZOOM, ήθελα να ρωτήσω αυτές οι πεταλιέρες χρησιμοποιούν τη λάμπα με παρομοιο τρόπο όπως πχ χρησιμοποιούν οι ενισχυτές για να "ανακτήσουν" το σήμα μετά το κύκλωμα του equalizer?
Μα καλά...όλοι blues παίζετε σε αυτή τη χώρα?Superfunk είπε:ετσι κι αλλοιως blues θα παιζεις...
Eιμαστε παραπονιαρικος λαος...marathon είπε:Μα καλά...όλοι blues παίζετε σε αυτή τη χώρα?
Μα τι είμαστε? Ο Μισισίπης της Ευρώπης?
Eδώ τ' αφεντικά βαράνε.marathon είπε:Μα καλά...όλοι blues παίζετε σε αυτή τη χώρα?
Μα τι είμαστε? Ο Μισισίπης της Ευρώπης?
Κε Μπίχλα και εσύ? :-[ :-[ :-[...Νόμιζα ότι η Λάρισα (λόγω Τριγκα) παίζει Jazz...bihlas87 είπε:Eιμαστε παραπονιαρικος λαος...
Δεν αμφιβαλλω για την μεγαλη επιρροη του Τριγγα στην πολιτιστικη ταυτοτηταmarathon είπε:Κε Μπίχλα και εσύ? :-[ :-[ :-[...Νόμιζα ότι η Λάρισα (λόγω Τριγκα) παίζει Jazz...