Δεν θυμαμαι τωρα.έλα ρε....είπαμε μπορεί να μπερδέψω κάποιον που μπορεί να κάνει τον Πάριο. Όχι και τον Νταλάρα....
Το ξέρω αυτό. Ότι είσαι εσύ δηλ...
Ηταν μια εποχη που μου ζηταγανε συνεχεια santana λογω της επιτυχιας του supernatural.
Δεν θυμαμαι τωρα.έλα ρε....είπαμε μπορεί να μπερδέψω κάποιον που μπορεί να κάνει τον Πάριο. Όχι και τον Νταλάρα....
Το ξέρω αυτό. Ότι είσαι εσύ δηλ...
Χρησιμοποιώ σχεδόν παντού revolut (με fingerprint),
ό,τι και να κάνεις ΕΜΕΝα δε με τρέφεις....Doctor στο αφορολόγητο για υποχρεωτικές αγορές με πιστωτική κάρτα, παγκόσμια πρωτοτυπία της μπανανιας που ζούμε, περνάει η revolut γιατί την έχω και εγώ αλλά τη χρησιμοποιώ μόνο εκτός ΕΕ με θρησκευτική ευλάβεια, στην Ελλάδα όμως δεν την χρησιμοποιώ, αν και θα ήθελα, γιατί φοβάμαι ότι δεν θα περασει στο πλαφόν των υποχρεωτικων συναλλαγών ώστε να θρέψω αρκετούς.
Για πες...
Χρησιμοποιώ σχεδόν παντού revolut (με fingerprint), την έχω και συνδεδεμένη με το google pay και πλήρώνω μόνο με το κινητό.
ό,τι και να κάνεις ΕΜΕΝα δε με τρέφεις....
την σκέφτομαι αλλά για το επόμενο ταξίδι.
Για αυτό και σου μιλάω άλλωστε![]()
νομιζα ότι μου μιλάς γιατι μου αρέσουν οι τελεγάστρες?
ναι....ολικήςΚαι για αυτό και γιατί είσαι και παιχτουρα ολκής![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει προβληματίσει γιατί τα της Ελληνικής πραγματικότητας τα έχει αναλάβει η CFO του σπιτιού δηλαδή η κυρία μου που τα πληρώνει όλα ηλεκτρονικά ή με Ελληνική κάρτα και μου είπε ότι το πιάνουμε το ποσό εύκολα. Πάντως πλέον η Revolut (για εμάς) είναι εντός ΕΕ, έκανε υποκατάστημα και μεταφορά των λογαριασμών νομίζω στην Εσθονία (ή σε κάποια άλλη Βαλτική).Doctor στο αφορολόγητο για υποχρεωτικές αγορές με πιστωτική κάρτα, παγκόσμια πρωτοτυπία της μπανανιας που ζούμε, περνάει η revolut?
Βέβαια. Εκτός από αυτό προσφέρει την ασφάλεια του prepaid σε κάθε περίπτωση και ειδικά αν πας σε χώρα που αν σε δουν ξένο προσπαθούν να σε κλέψουν σε κάθε συναλλαγή (Αίγυπτο, Μαρόκο κλπ).Η Revolut τα σπάει για non Euro χώρες, έχει με διαφορά τα καλύτερα conversion rates....ειδικά σε ψιλοτριτοκοσμικες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.