Ali Barout
Θρύλος του Noiz
Στη Τζώρτζια νομίζω ήταν. Τα είχε παραγγείλει ένας ανώνυμος πλούshος.Που είναι αυτά?
Ποιός τα έγραψε?
Στη Τζώρτζια νομίζω ήταν. Τα είχε παραγγείλει ένας ανώνυμος πλούshος.Που είναι αυτά?
Ποιός τα έγραψε?
προσωπικές του απόψης.Στη Τζώρτζια νομίζω ήταν. Τα είχε παραγγείλει ένας ανώνυμος πλούshος.
Κάποιος wannabe Mωυσής.Προφανώς κάποιος απόγονος του Μωυσή...
εκατό χρόνια πριν ούτε 2 δισεκατομμύρια δεν ήμασταν."Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση"
8 δισεκατομμύρια φτάσαμε τον περασμένο Νοέμβριο. Κάτι δεν κάνουν καλά με τους αεροψεκασμούς και τα "εμβόλια"...?
https://reverb.com/item/2399061-new-moses-fender-lic-graphite-tele-neck-telecaster-22-fret-16-radius-blackΣημασια δεν εχει τι χαραζει ο καθε τυχαρπαστος σε μια πετρα. Σημασια εχουν ΜΟΝΟ οι εντολες που χαραξε ο υψιστος στις πλακες του Μωυση
Προβολή συνημμένου 36666
- Εγώ ειμι Τελεκαστερ η κιθαρα σου. Ουκ έσονταί σοι κιθαρες έτερες πλήν εμού.
- Ου ποιήσεις σεαυτώ custom build, ουδέ παντός οργανον. Ου τζαμαρεις αυτοίς, ουδέ μη προβαρεις αυτοίς.
- Ου λήψει το όνομα Λεο του Φεντερ επί ματαίω ου γάρ μη δε βρισκει κιθαρα σε καλη τιμη ο λαμβάνοντας το όνομα αυτού επί ματαίω.
- Μνήσθητι την ημέρα των σαββάτων να παιζεις με την τελε. Εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου. Τη δε ημέρα τή εβδόμη σάββατα που καθεσαι να τζαμαρεις σου, ου ποιήσεις παρα μονο με αυτή πάν έργον.
- Τίμα τον ενισχυτη και τα πεταλια σου, ίνα εύ ηχος σοι γένηται, και μουσικαρα γένη επί της γής της αγαθής, ής Φεντερ Τελεκαστερ σου δίδωσί σοι.
- Ου σρενταρεις.
- Ου φαλτσαρεις.
- Ου ξεκουρδισεις.
- Ου ξεκουφανεις τον πλησίον σου με τον ενισχυτη.
- Ουκ επιθυμήσει όσα πεταλακια και αλλα καλουδια τώ πλησίον σου εστί.
Μετά όμως...?Προβολή συνημμένου 36665
Βάλε κ τον Στάνισλαβ Πετροφ μέσα γιατί μια φορά δεν ήταν αρκετή για να μάθουμε.Δεν θα ήμασταν καν εδώ να μιλάμε τώρα, αν η κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962 είχε εξελιχθεί πολύ λίγο...μα πάρα πάρα πολύ λίγο χειρότερα !! (Βλέπετε 27 Οκτωβρίου 1962 - Βασίλι Αλεξάντροβιτς Αρχίποφ)
Όχι, δεν είναι αποκύημα φαντασίας, είναι αποκύημα απλής ανόθευτης βλακείας (ή ίσως πολύ καλού και έξυπνου χιούμορ...). Τώρα σοβαρά, κάθεσαι και παίρνεις στα σοβαρά μια παπαριά που έφτιαξε κάποτε κάποιος κάπου και έγραψε πάνω μερικές μπαρούφες? Άκου λέει "κατευθυντήριοι λίθοι".?Οι κατευθυντήριοι λίθοι της Georgia ΔΕΝ είναι αποκύημα φαντασίας...