Evilnye
Noiz Addict
skantzos είπε:και το let's spend the night together το 60 ήταν και λίγο επαναστατικό, ρωτήστε τη θεία σαςΤα σεξουαλικά υπονοούμενα ήταν και λίγο συγκρουσιακά τότε. Και το να εκφράσω μια γενιά σημαίνει ίσως να "πω" αυτό που μετά θα πουν πολλοί "ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ".
σε αυτό συμφωνώ....Και γιατί να μη θεωρήσουμε π.χ. αυθεντικό σήμερα ένα καλλιτέχνη που βγαίνει μέσα από το myspace με απλά μέσα και σε μικρή καταρχήν κλίμακα; Δεν εκφράζει κι αυτό την εποχή μας, απλά και αβίαστα;
τι? ? ?skantzos είπε:εντάξει τα παραείπα λίγο για τη θεία σας, εννοούσα την Αγγλίδα θεία σας
Εδώ στην Ελλάδα είμαστε ακόμα στο πολιτικό σύστημα του Μεσαίωνα (φεουδαρχία) και τα ιδεώση της Γαλλικής επανάστασης του 17789 ακόμα να μας φτάσουν, στη σεξουαλική του 60 θα κολάγαμε;![]()
Είναι λίγο outdated το thread αλλά μόλις το διάβασα αυτό έπαθα κάτι. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιου είδους αστυνομία της τέχνης και να τον συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον τύπο. Συρραφή στόματος για μερικούς μήνες ώστε τις επόμενες φορές να σκέφτεται λίγο καλύτερα τι θα πει.«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Bob Dylan και ο Tom Waits είναι τόσο αυθεντικοί όσο νομίζουμε. Ίσως και να μην είναι.»
Πρόσθεσε δε: «Μερικές φορές πιστεύω ότι κάποιος σαν τη Britney Spears ή γενικά όποιος κάνει αυτό που θέλει με τον τρόπο που αυτός γνωρίζει καλύτερα είναι πιο αυθεντικός από αυτούς που ανέφερα».
Δεν χρειαζεται αστυνομια τεχνης.. αν κανουν οι ''αλλοι'' καποια μυνηση τοτε αναλαμβανει η δικαιοσυνη!Jazzjoker είπε:Είναι λίγο outdated το thread αλλά μόλις το διάβασα αυτό έπαθα κάτι. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιου είδους αστυνομία της τέχνης και να τον συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον τύπο. Συρραφή στόματος για μερικούς μήνες ώστε τις επόμενες φορές να σκέφτεται λίγο καλύτερα τι θα πει.
Το μπαρ στου οποίου την τουαλέτα ο Τομ κερνούσε τσιγάρα την καθαρίστρια εκείνη τη στιγμή μάλλον εννοείςΕγώ πάλι απορώ πως απο το υπογειάκι του Jack φαινονται τα ρετιρέ του Bob και του Tom
που σημαίνει οτι δεν ζητούσε τον σχολιασμό των λεγόμενων του Jack αλλά με αφορμή αυτά, να πούμε την γνώμη μας για το ποιους θεωρούμε αυθεντικούς και ποιους όχι.tsirobill είπε:Εγώ προσωπικά εκτιμώ κάθε μουσική που είναι αυθεντική(original που λενε) και με ψυχή.
Ποιούς μουσικούς δεν θεωρείτε αυθεντικούς και για ποιον λόγο?
Εγώ δεν θεωρώ αυθεντικούς πλέον τύπους σαν τον Bono (έλεος ρε παιδιά ο παγκόσμιος Νταλάρας έχει γίνει) , τον Lemmy (καρικατούρα του ροκ όπως και ο ozzy πια) , και διαφοροι άλλοι.
Για πείτε κουβέντα να γίνεται...
πιστεψε με ειναι απλα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μεινει απο φραγκα ;DΑν ο κύριος White νομίζει ότι η Britney, που βγάζει μουσική -ο Θεός να τη κάνει- μέκάθε φορά που νει από φράγκα,
Έλεος μη τα λες έτσι αυταbloody_sunday είπε:φεύγω σε λίγο για συναυλία Metheny...
Και εσύ δηλαδή την ξέρεις από πότε ακριβώς τη Britney, τον... BobMacubert είπε:Αν ο κύριος White νομίζει ότι η Britney, που βγάζει μουσική -ο Θεός να τη κάνει- κάθε φορά που μένει από φράγκα, είναι αυθεντική, μάλλον πρέπει να καθήσει στ' αυγά του. >![]()
Με τα 3 τελευταία να έχουν γίνει εφιάλτης χιλιάδων μελών του Forum. ;D ;D ;D ;Dspy είπε:Τι σημαίνει "αυθεντικός"; Είναι αυθεντικό να δηλώνουμε ότι κάποιος είναι αυθεντικός; Είναι ο Τέρης Χρυσός πιο αυθεντικός από τον Bob Dylan; Είναι η μουσική μου Ελληνική; P2P ή PCB; Πώς φέρνω κιθάρα από Αμερική; Ποια Telecaster;
Αναπάντητα ερωτήματα που θα μας ταλανίζουν για πάντα...
Ήθελα να κάνω edit το post αλλά δεν με αφήνει.RogerWaters15 είπε:Με τα 3 τελευταία να έχουν γίνει εφιάλτης χιλιάδων μελών του Forum. ;D ;D ;D ;D