perfect strangers-ΠΡΟΒΑ

ignantios

Παλιά καραβάνα
Η ποιοτητα ηχου ειναι τραγικη γιατι ειναι απο κινητο  ;D.....το εβαλα ετσι για πλακα να μου πειτε καμια γνωμη εαν βεβαια θελετε...και σας αρεσει....επισης εαν δεν σας αρεσει παλι θελω την αποψη σας...αλλα μην κρινετε ποιοτητα ηχου ::)

http://www.youtube.com/watch?v=jABd9Teq6Ac

Ειναι απο τα παλια αγαπημενα το κομματι,το παιζαμε και μεις καποτε με τη μια παλια μπαντα και παντα το κοβαμε στο σημειο που το κοψατε και σεις γιατι ποτε...μα ΠΟΤΕ δεν εμπαινε ο τραγουδιστης σωστα...θελει skill σημειο...Περα απ την παρλα,μου αρεσε και βασικα μου αρεσε πολυ ο ηχος σου!

μια φορα το δοκιμασαμε να δουμε τι λεει γι'αυτο μιλαμε γιατι δεν εχουμε κατασταλαξει ακομα....αν θα το παιξουμε ...δοκιμη ηταν αλλα τελικα μπηκε

Anytime bro! Οχι προβα συνεχεια ομως...και κανα στροφιλικι το ignisoτερας...

Ωραια μπαντα.Ανετοι.

Παντως ο τραγουδιστης μου θυμισε τον Σταροβα. ;D

Γεμιζε ολη την οθονη.Στειλτε τον να χασει κανενα κιλο. ;D ;D ;D

Vartanis είπε:
Ωραια μπαντα.Ανετοι.

Παντως ο τραγουδιστης μου θυμισε τον Σταροβα. ;D

Γεμιζε ολη την οθονη.Στειλτε τον να χασει κανενα κιλο. ;D ;D ;D

;D ;D ;D ευχαριστουμε vartanis και που να δεις την γυναικα του μια σταλια ειναι .....αλλα καλο παιδι ομως...να'σαι καλα

μου φαίνεται ή το πάτε λίγο.... βούγκα;; τέρμα τα γκάζια στην ταχύτητα!!! slow down please, αν προσέξετε το κομμάτι, από τα καλύτερα στοιχεία του είναι ότι είναι αργό και σκληρό ταυτόχρονα. Καλό όμως, και ο ήχος δεν ακούγεται τραγικά απαίσιος από το κινητό.

Desafinando είπε:
΄Καλά ακούγεται....πολύ καλάπλήκτρα...ήχος και ανάπτυξη θέματος!! :)
φιλε desafinando οι αλλοι δεν σου ειπαν τιποτα? καλο ή κακο?δεν μας πειραζει....

Ακούγεται δυνατό!...τα φωνητικά είναι θαμμένα..και δεν ακούγονται..και το παίζουμεπολύ γρήγορα..ενώ έχουμε το feeling για τι κομματι αναφερόμαστε.

Καλά ριφς και ρυθμικά..αλλάθέλει πιο ωριμο παίξιμο να βγαίνει ΄΄ενα σύνολο.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτά τα κομμάτια.Μια χαρά το πάει η μπάντα αρκετά δεμένα,σωστά μπήκατε,απλά σας μπέρδεψε το 2ο crash που χτύπησε ο drummer νομίζω!;).

Η φωνή μπαίνει & τονίζει τη θέση του 2,και το σημείο του κομματιού είναι 9άρι αν δν κάνω λάθος.Cool πάντως, καλή συνέχεια παιδιά  :-*

ps καλά με αυτό με τον Σταρόβα πέθανα πρωί πρωί  ;D ;D  8) 8) 

ευχαριστουμε pastelius ,γενικα ηταν μια αρχικη δοκιμη να δουμε πως ακουγεται.Ετσι κανουμε σε ολα τα κομματια που δοκιμαζουμε τα παιζουμε μια πρωτη φορα σε γενικες γραμμες να δουμε τι βγαινει.Εαν απο την πρωτη δεν βγαινει κατι καλο απορριπτεται αμεσως , εαν ακουγεται κατι καλο μενει και δουλευεται το κομματι... ;)

ignantios είπε:
ευχαριστουμε pastelius ,γενικα ηταν μια αρχικη δοκιμη να δουμε πως ακουγεται.Ετσι κανουμε σε ολα τα κομματια που δοκιμαζουμε τα παιζουμε μια πρωτη φορα σε γενικες γραμμες να δουμε τι βγαινει.Εαν απο την πρωτη δεν βγαινει κατι καλο απορριπτεται αμεσως , εαν ακουγεται κατι καλο μενει και δουλευεται το κομματι... ;)
Από την πολλή δοκιμασία...θα καούμε στο τέλος..άιντε να παίξουμε!!..ο πληκτράς μου αρέσει τρελά!!..χτυπιέται λες και του έχετε βάλει νεύτη στα οπίσθιά του.

Trending...

Νέα θέματα

Back