Καλησπέρα παιδιά,
προχθές κοίταγα στο Θωμά τιμές για petalboard που χρειάζομαι και είδα κάτι 170άρια € ξεγυρισμένα για 8-10 θέσεις. Αποφάσισα να φτιάξω ένα μόνος μου και σας παρουσιάζω την ιδέα μου...
ΟΚ δεν είναι ή designιά αλλά πιστεύω τα λέει...και από αντοχή και από οικονομία και θα με βγάλει super....
έχουμε και λέμε:
Υπολόγισα άνετη διάσταση 60εκ x 35εκ για 2 volume/expression και 8 πεταλάκια τύπου boss
1.υλικό σκελετού dexion 35mm και παξιμαδόβιδες. κομμένα έτοιμα 12€
δε σκουριάζει ...δε χαμπαριάζει απο πίεση ...σηκώνει και εμένα πάνω
2.υλικό μεταφοράς για κουτί, μαύρη μελαμίνη 16mm 8mm, κομμένα έτοιμα 12€
*βλέπε τις ίδιες ιδιότητες με πάνω..σύν ότι μπορείς να κάνεις & personal graffiti στο τέλος. ;D
3.Με 2 τακάκια μικρά στο εσωτερικό, ισορροπείς το ύψος και δημιουργείς και ένα super αποθηκευτικό χώρο (απο κάτω) για καλώδια, πολύμπριζα κλπ και ότι άλλο θες . €
μέχρι στιγμής 24 € ότι βλέπετε
Αύριο...
α.θα ψάξω ταινία πλάτος 30mm επί 4 μέτρα velcro, για να ντυθεί όλη η επιφάνεια και
β.4 μεντεσέδες ασφαλείας να ανοιγοκλείνω το κουτί.
γ.1 χερούλι αλουμινίου.
δ.λίγο αφρολέξ για να επενδύσω εσωτερικά το καπάκι.
και έτοιμος...!!!
φωτό θα ακολουθήσουν και άλλες μόλις ετοιμαστεί .
προχθές κοίταγα στο Θωμά τιμές για petalboard που χρειάζομαι και είδα κάτι 170άρια € ξεγυρισμένα για 8-10 θέσεις. Αποφάσισα να φτιάξω ένα μόνος μου και σας παρουσιάζω την ιδέα μου...
ΟΚ δεν είναι ή designιά αλλά πιστεύω τα λέει...και από αντοχή και από οικονομία και θα με βγάλει super....
έχουμε και λέμε:
Υπολόγισα άνετη διάσταση 60εκ x 35εκ για 2 volume/expression και 8 πεταλάκια τύπου boss
1.υλικό σκελετού dexion 35mm και παξιμαδόβιδες. κομμένα έτοιμα 12€
δε σκουριάζει ...δε χαμπαριάζει απο πίεση ...σηκώνει και εμένα πάνω
2.υλικό μεταφοράς για κουτί, μαύρη μελαμίνη 16mm 8mm, κομμένα έτοιμα 12€
*βλέπε τις ίδιες ιδιότητες με πάνω..σύν ότι μπορείς να κάνεις & personal graffiti στο τέλος. ;D
3.Με 2 τακάκια μικρά στο εσωτερικό, ισορροπείς το ύψος και δημιουργείς και ένα super αποθηκευτικό χώρο (απο κάτω) για καλώδια, πολύμπριζα κλπ και ότι άλλο θες . €
μέχρι στιγμής 24 € ότι βλέπετε
Αύριο...
α.θα ψάξω ταινία πλάτος 30mm επί 4 μέτρα velcro, για να ντυθεί όλη η επιφάνεια και
β.4 μεντεσέδες ασφαλείας να ανοιγοκλείνω το κουτί.
γ.1 χερούλι αλουμινίου.
δ.λίγο αφρολέξ για να επενδύσω εσωτερικά το καπάκι.
και έτοιμος...!!!
φωτό θα ακολουθήσουν και άλλες μόλις ετοιμαστεί .
Τελευταία επεξεργασία από moderator: