Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Και το "ή"; Ούτε αυτό ξέρουμε;Το ''ι'' είναι το σύμβολο που σίγουρα αντιστοιχούσε στον ήχο ''ι'' διαχρονικά. Το ''υ'' δεν ξέρουμε πραγματικά πως το πρόφεραν οι αρχαίοι
Και το "ή"; Ούτε αυτό ξέρουμε;Το ''ι'' είναι το σύμβολο που σίγουρα αντιστοιχούσε στον ήχο ''ι'' διαχρονικά. Το ''υ'' δεν ξέρουμε πραγματικά πως το πρόφεραν οι αρχαίοι
Αυτό το ξέρουμε σε μια περίπτωση, το ''η'' αντιστοιχούσε στον ήχο ''ε'' γιατί μια αρχαία καταγραφή έλεγε ότι τα πρόβατα κάναν ''βη βη''... αν τα πρόβατα δεν άλλαξαν προφορά βέβαιαΚαι το "ή"; Ούτε αυτό ξέρουμε;
Αυτό το ξέρουμε σε μια περίπτωση, το ''η'' αντιστοιχούσε στον ήχο ''ε'' γιατί μια αρχαία καταγραφή έλεγε ότι τα πρόβατα κάναν ''βη βη''... αν τα πρόβατα δεν άλλαξαν προφορά βέβαια
Ναι, "β" πρέπει να αντιστοιχούσε στο "μπ"Κάποια στιγμή θα σταματήσω να κλαίω από τα γέλια με το παραπάνω.... τότε θα σε ρωτήσω για το "β", διότι αν το "β" ήταν "μπ" τότε "μπράσε ρ?ζι"
Τι επιχειρήματα ρε φίλος? Το ότι η λέξη "μπύρα" βγάζει πιο πολλά αποτελέσματα στο Google απ'ότι το "μπίρα" το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι οι ανορθόγραφοι σ'αυτή τη χώρα είναι πλειονότητα. Άνοιξε κάνα λεξικό κι άσε τα Google και τα Moogle. Δεν θα αλλάξουμε την ορθογραφία κάποιων λέξεων επειδή εσύ είσαι ανορθόγραφος.?Επιχειρήματα φίλος, όχι τσιτάτα.
Μπύρα για να μπαίνει η μπίρα.Μπύρα. Με υ. Που μοιάζει με ποτήρι. Για να μπαίνει η μπύρα.
Γιατί τα κινητά και το software το κατασκευάζουν ανορθόγραφοι, γι αυτό συμβαίνουν αυτά.Γράφεται μπύρα για τον εξής λόγο:
αν πιάσετε το κινητό σας και γράψετε την λέξη ''μπύρα'' σε ενα comment ή μήνυμα, το κινητό σας θα εμφανίσει στην autocorrect μπάρα αυτόματα το emoticon ?
αν γράψτε την λέξη ''μπίρα'' ναι μεν θα την εμφανίσει κανονικά και με τόνο και με τα όλα τη αλλά χωρίς να ακολουθεί το emoji
Άρα το σωστό είναι μπύρα ?
Δε νομίζω να δείτε καλύτερες. Να έρχεστε στις συναντήσεις??Θα δουμε καμμια <<σοβαρη>> φωτο ή παπαλα;
Next time!!! Καλό υπόλοιπο διακοπών, φίλε καλέ!Δυστυχως ειμαι σε διακοπες στην Λημνο.?
Δεν θα αλλάξουμε την ορθογραφία κάποιων λέξεων επειδή εσύ είσαι ανορθόγραφος
Εσύ κι ο Sigalas...Αυτα που λέω εγω για το Montage δεν είνσι παραπληροφορηση. Είναι υπεύθυνη, τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Όλοι το ξέρουν.
Καλό παιδί ο Σιγαλας. Αμα δεν τον δω εδώ και χρόνια μια φορά το διήμερο παθαίνω στερητικό. Τώρα τη βρίσκω και με τον Scott. Όχι τόσο πολύ όσο με τον Σιγαλα αλλα τον συνηθίζω.Εσύ κι ο Sigalas...