Παιδιά την Βοήθειά σας για Yamaha EZ300

Angelos 2026

Νέο μέλος
Καλησπέρα....
Μετά από 30 χρόνια απουσίας απο πλήκτρα....αποφάσισα και αγόρασα το Yamaha EZ300 μεταχειρισμένο εδώ στην Αμερική ( είμαι ναυτικός ) θα ήθελα την βοήθειά σας αν κάποιος γνωρίζει που και πως μπορώ να προμηθευτώ το Εγχειρίδιο χρήστη στα Ελληνικά ? Έχω το Αγγλικό αλλά θα ήθελα να διαβάσω και στα Ελληνικά αν υπάρχει Manual που θα μπορέσω να το προμηθευτώ.
Ευχαριστώ πολύ
'Αγγελος

Καλησπέρα....
Μετά από 30 χρόνια απουσίας απο πλήκτρα....αποφάσισα και αγόρασα το Yamaha EZ300 μεταχειρισμένο εδώ στην Αμερική ( είμαι ναυτικός ) θα ήθελα την βοήθειά σας αν κάποιος γνωρίζει που και πως μπορώ να προμηθευτώ το Εγχειρίδιο χρήστη στα Ελληνικά ? Έχω το Αγγλικό αλλά θα ήθελα να διαβάσω και στα Ελληνικά αν υπάρχει Manual που θα μπορέσω να το προμηθευτώ.
Ευχαριστώ πολύ
'Αγγελος
Προβολή συνημμένου 53101
Γειά σου Άγγελε. Καλές θάλασσες να έχεις! Δε νομίζω να καταφέρεις να το βρεις στα ελληνικά. Επίσημα δεν υπάρχει. Η μόνη ελπίδα είναι αν επικοινωνήσεις με τον NAKA https://www.nakas.gr/el/etaireia/katastimata-filippos-nakas-/athina-navarinou/ στην απίθανη περίπτωση να το έχουν μεταφράσει και να το διαθέτουν στα ελληνικά.

Γειά σου συνάδελφε. Έβαλα το prompt στο Claude.ai και κάτι έφτιαξε. Πορφανώς αν σε δυσκολεύει κάποια σελίδα καλό θα ήταν να ανεβάσεις το αγγλικό manual σε κάποιο AI και να του ζητήσεις να μεταφράσει τη συγκεκριμένη.

Attachments

Γειά σου Άγγελε. Καλές θάλασσες να έχεις! Δε νομίζω να καταφέρεις να το βρεις στα ελληνικά. Επίσημα δεν υπάρχει. Η μόνη ελπίδα είναι αν επικοινωνήσεις με τον NAKA https://www.nakas.gr/el/etaireia/katastimata-filippos-nakas-/athina-navarinou/ στην απίθανη περίπτωση να το έχουν μεταφράσει και να το διαθέτουν στα ελληνικά.
Είχα πάει στην Γλυφάδα και Είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια όταν το μοντέλο ήταν στην αγορά ( γιατί θυμάμαι και το Technics που είχα αγοράσει το 84 είχε στα Ελληνικά το Εγχειρίδιο) αλλά ο υπάλληλος ήταν εκτός τόπου και χρόνου...

Γειά σου συνάδελφε. Έβαλα το prompt στο Claude.ai και κάτι έφτιαξε. Πορφανώς αν σε δυσκολεύει κάποια σελίδα καλό θα ήταν να ανεβάσεις το αγγλικό manual σε κάποιο AI και να του ζητήσεις να μεταφράσει τη συγκεκριμένη.
Ευχαριστώ πολύ....

αλλά ο υπάλληλος ήταν εκτός τόπου και χρόνου...
2 χρόνια πριν. Αν πας τώρα, με τους μισθούς που δεν φτάνουν και την ακρίβεια στον Θεό μπορεί να μη σου δώσει σημασία και καθόλου, σαν να μην υπάρχεις. :DΗ λύση με τη μετάφραση μέσω AI που προτάθηκε είναι και η μοναδική, έστω και αν ενδεχομένως σε κάποια σημεία να πάσχει λόγω ορολογίας. Αλλά και εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστο αποδεκτό.

Ευχαριστώ....
Ευελπιστώ στο μέλλον να αγοράσω το MEDELI AKX10 ελπίζω αυτό να το έχουν στα Ελληνικά......
Γιατί αν δείτε πραγματικά η Yamaha έχει το manual ακόμα και στην Τουρκική γλώσσα ...

Γιατί αν δείτε πραγματικά η Yamaha έχει το manual ακόμα
To θέμα των manual και τα ελληνικά έχει συζητηθεί πολλές φορές στο forum. Είναι αποκαρδιωτικό, δυστυχώς.
Και σε πολλές προσπάθειες που έχουν γίνει στο παρελθόν για έστω και unofficial ελληνικά manuals, είτε από ελληνικές αντιπροσωπείες είτε από χρήστες, υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση/μετάφραση της ορολογίας.

To Yamaha PSR-ΕZ300 από ότι καταλαβαίνω είναι ίδιο με το μοντέλο Yamaha PSR-Ε373 αλλά με φωτιζόμενα πλήκτρα για πιο εύκολη εκμάθηση.
Παρόμοιο με αυτά τα δύο είναι και το EW-310 το οποίο έχει περισσότερα πλήκτρα πιο κατάλληλο για εκμάθηση πιάνου κυρίως και αρμονίου σε δευτερεύοντα λόγο.

Στο Youtube έχει πάρα πολλά βίντεο που μπορείς να παρακολουθήσεις ενεργοποιώντας τους υπότιτλους σε όσα από αυτά διαθέτουν υπότιτλους και να δεις τις λειτουργίες του αρμονίου αυτού ή ακόμη και παρόμοιων αρμονίων των σειρών Ε και ΕW μιας και όλα έχουν το ίδιο λειτουργικό με κάτι ψιλοδιαφορές ανάλογα το μοντέλο και την χρονολογία.

Για ό,τι βοήθεια χρειαστείς και δεν καταλαβαίνεις κάποιους όρους ρωτας και εδώ μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η μεταφρασμένη αγγλική ορολογία στα ελληνικά το μονό που κάνει είναι τα πράγματα πιο δύσκολα, στην πληροφορική είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου

To Yamaha PSR-ΕZ300 από ότι καταλαβαίνω είναι ίδιο με το μοντέλο Yamaha PSR-Ε373 αλλά με φωτιζόμενα πλήκτρα για πιο εύκολη εκμάθηση.
Παρόμοιο με αυτά τα δύο είναι και το EW-310 το οποίο έχει περισσότερα πλήκτρα πιο κατάλληλο για εκμάθηση πιάνου κυρίως και αρμονίου σε δευτερεύοντα λόγο.

Στο Youtube έχει πάρα πολλά βίντεο που μπορείς να παρακολουθήσεις ενεργοποιώντας τους υπότιτλους σε όσα από αυτά διαθέτουν υπότιτλους και να δεις τις λειτουργίες του αρμονίου αυτού ή ακόμη και παρόμοιων αρμονίων των σειρών Ε και ΕW μιας και όλα έχουν το ίδιο λειτουργικό με κάτι ψιλοδιαφορές ανάλογα το μοντέλο και την χρονολογία.

Για ό,τι βοήθεια χρειαστείς και δεν καταλαβαίνεις κάποιους όρους ρωτας και εδώ μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.
Ευχαριστώ πολύ τα εχω αυτά και έχω αρχίσει να εξασκουμε ηδη εχω φτάσει να τελειοποιω το Bella Ciao αλλά θέλει να μάθω το όργανο γιατί έχει πολλά....

Η μεταφρασμένη αγγλική ορολογία στα ελληνικά το μονό που κάνει είναι τα πράγματα πιο δύσκολα, στην πληροφορική είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου
Υπάρχουν όμως και λαμπρά παραδείγματα ελληνικής ρίζας. Cyber, Algorithm,Logical, Heuristic, Protocol, Program, Icon, Syntax και πολλά άλλα. Στα synth/workstations/arrangers π.χ. organ, rhythm, melody, harmony, :ROFLMAO:

Trending...

Νέα θέματα

Back