χάσιμο χρόνουGrigorios είπε:Παρακαλώ και δημόσια τον ή τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να προσθέσουν αν ειναι δυνατόν ένα μηχανισμό ορθογραφικού ελέγχου πρίν την δημοσίευση κειμένων. Τα ορθογραφικά λάθη εκτός απο αντιαισθητικά τα βρίσκω και κουραστικά και υποψιάζμαι οτι δεν είμαι ο μονος...
Γ.
METΑΔΩΘΗΚΕ το μήνυμα βζου, μην ανησυχείς... :-Xlambrosgg είπε:Εντάξει αν και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, πιστεύω ότι είναι αρκετά προσβλητικό αυτό που λές.
σειμφοννόlambrosgg είπε:Εντάξει αν και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, πιστεύω ότι είναι αρκετά προσβλητικό αυτό που λές.
Μπορεί κάποιος να μην ξέρει ορθογραφία βρε αδερφέ! Τί με αυτό? Δεν μπορεί να γράφει στο φορουμ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΝ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ GREENGLISH Ή ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ, ΤΟΤΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ.
Εγώ πάλι προτείνω να προσέχουμε το περιεχόμενο την μηνυμάτων που ποστάρουμε...![]()
lambrosgg είπε:αν και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά λάθη
Βρε κάαααααανεις!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ
;D ;D ;D ;D ;D ;Dapos είπε:αν και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά λάθη
Θα συμφωνήσω ως προς το πρώτο σκέλος του ποστ.lambrosgg είπε:Μπορεί κάποιος να μην ξέρει ορθογραφία βρε αδερφέ! Τί με αυτό? Δεν μπορεί να γράφει στο φορουμ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΝ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ GREENGLISH Ή ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ, ΤΟΤΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ.
Εγώ πάλι προτείνω να προσέχουμε το περιεχόμενο την μηνυμάτων που ποστάρουμε...![]()
Τοτε ρε παιδια δεν χρειαζεται να μαθαινει κανεις αναγνωση κ γραφη αφου ολο κ με καποιο τροπο θα καταφερει να μεταφερει το μηνυμα στους υπολοιπουςlambrosgg είπε:Εντάξει αν και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά λάθη, πιστεύω ότι είναι αρκετά προσβλητικό αυτό που λές.
Μπορεί κάποιος να μην ξέρει ορθογραφία βρε αδερφέ! Τί με αυτό? Δεν μπορεί να γράφει στο φορουμ?
εσύ αυτό κατάλαβες από το πρώτο ποστ;;;;lambrosgg είπε:Μπορεί κάποιος να μην ξέρει ορθογραφία βρε αδερφέ! Τί με αυτό? Δεν μπορεί να γράφει στο φορουμ?
εγώ προτείνω να διαβάζουμε προσεκτικά ένα μήνυμα πριν απαντήσουμε...Εγώ πάλι προτείνω να προσέχουμε το περιεχόμενο την μηνυμάτων που ποστάρουμε...
apos είπε:αν και εγώ δεν κάνω ορθογραφικά λάθη
Απλά με την ανάγνωση - γραφή είσαι πιό σίγουρος ότι το μήνυμα θα φτάσει, σε σχέση με τον καπνό...Τοτε ρε παιδια δεν χρειαζεται να μαθαινει κανεις αναγνωση κ γραφη αφου ολο κ με καποιο τροπο θα καταφερει να μεταφερει το μηνυμα στους υπολοιπους
γι αυτό ή διότι είναι σαφώς πιο ευανάγνωστα;lambrosgg είπε:Δέχομαι όμως ότι στο νοιζ ο μέσος όρος ηλικίας είναι 30 και όχι 19 όπως εγώ, δεν έχουν συνηθίσει τα greenglish και γι αυτό συμφωνώ να χρησιμοποιούνται στο φόρουμ ελληνικα.
Αν παρατηρήσεις καλά φίλε lambrosgg, στις παραπάνω παραγράφους έχεις δύο λάθη και το ένα είναι και χτυπητό. Δεν θέλω να σου πω ότι δεν ξέρεις να γράφεις ορθογραφημένα (στη συντριπτική πλειοψηφία γράφεις σωστά) αλλά μήπως τελικά τα greeklish δεν είναι τόσο ακίνδυνα για τη γλώσσα μας όσο νομίζουμε;lambrosgg είπε:Δεν έχει σημασία το πώς γράφεις. Έτσι κ αλλιώς ακόμα και όταν γράφεις greenglish στα ελληνικά σκέφτεσε και διατυπώνεις.
Όλα συνήθειο είναι και θέμα εξοικίωσης. Δέχομαι όμως ότι στο νοιζ ο μέσος όρος ηλικίας είναι 30 και όχι 19 όπως εγώ, δεν έχουν συνηθίσει τα greenglish και γι αυτό συμφωνώ να χρησιμοποιούνται στο φόρουμ ελληνικα.