σου ειπα δεν εχω ασχοληθει ενδελεχως οποτε μπορει και να κανω λαθος,η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ΧΡΟΝΟ να διαβασω νεους ελληνες συγραφεις γιατι διαβαζω ακομα ΠΑΛΑΙΟΥΣ Ελληνες συγγραφεις αλλα και παλαιους και...νεους ξενους...δυστυχως οι νεοι Ελληνες συγγραφεις απλα καταπιάνονται με ..Ελληνικα θεματα τα οποια εκ φυσεως ειναι...μιζερα και...βρωμανε ..ΦΕΤΑ.. ;D..οποτε τα αποφευγω....(ποσα πια βιβλια για τον εμφυλιο,τη ..φτωχεια της μεταναστευσης και τα..παιδικα μας χρονια μπορει καποιος να διαβασει? ;D )audiokostas είπε:Εμένα προσωπικά με ενοχλεί όταν καταλαβαίνεις ότι έχεις άδικο και το γυρνάς στη "παλαβή" περί αισθητικής και απόλυτες θέσεις "παλιά καλά, τωρινά σκατά" με ισοπεδωτικά επιχειρήματα του στυλ "φτωχαίνει η γλώσσα" (από κι ως που και πως κατέληξες εκεί; ), "ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα".
Είναι τουλάχιστον άδικο για μία λογοτεχνία που "παλεύει" να υφίσταται μόνο από και για την τρέλλα της. Για μια λογοτεχνία που έχει τον Μάτεσι, Ζατέλη, Μίσσιο, Καρυστιάνη, Θέμελη, Ξανθούλη, Γαλανάκη, Κουμανταρέα, Ραυτόπουλος, Βαμβουνάκη, Βαλτινό και δεκάδες άλλους νεότερους αναφέροντας μόνο μερικά από τα γνωστά ονόματα.
Όσο και να χτυπιέσαι :-*, Ελληνικό ροκ μπορεί να μη βλέπεις (και ίσως να μην υφίσταται) αλλά Ελληνική λογοτεχνία υπάρχει.![]()
edit..ελα βρηκα εναν νεο Ελληνα συγγραφεα που μου ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ,τον Σουρουνη. ;D