Stoner Jackass
Της παρέας
theoctapus είπε:Αρκετά. Blue Monk, αν κρίνουμε από τα "φιλοσοφικά" thread που ανοίγεις κατά καιρούς, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς γιατί γράφεις αυτά που γράφεις. Είσαι απλά ευθυνόφοβος και φυγόπονος. Όπου τα βρίσκεις σκούρα, αντί να προσπαθήσεις, απορρίπτεις το πλαίσιο, το παίζεις επαναστάτης (αυτό λες τουλάχιστον στον εαυτό σου).
+10000000000000000000000000
Εμένα αυτά τα βιβλία με επηρέασαν για κάποιους μήνες...αρκετούς δυστυχώς για να μην πιάσω τις σχολές που ήθελα στις πανελλαδικές.Εκθειάσα την τεμπελιά...την βάφτισα επαναστατικό μέσο.
Αγνές οι προθέσεις μου μεν,μπερδεμένες και αντιφατικές οι πράξεις μου δε.Νομίζω και συ εκεί βρίσκεσαι monk.
Άσχετη off topic παρατήρηση:Είναι αξιοπερίεργο και ίσως λίγο θλιβερό το πόσο έντονα τα παιδιά στο σχολείο συγχέουν τις επιδόσεις με την νοημοσύνη.Μην σας πω ότι τα συγχέουν και οι καθηγητές..λιγότερο συχνά αλλά το κάνουν.Όντας του μαθητής 19 ήμουν το ξυράφι...όντας του 13 ο καημένος που δεν τα πιάνει.Δεν μάσησα καθόλου από αυτά ευτυχώς...κάποιος πιο ευαίσθητος από την άλλη ίσως να βυθιζόταν σε κατάθλιψη όταν μέσα στο σχολικό περιβάλλον αισθάνεται συχνά πυκνά την υποτίμηση προς το πρόσωπο του.Ειδικά αν ήταν πάντα του 13.Μάλιστα ίσως να συμαδευόταν ο ψυχικός του κόσμος για πάντα..είναι και ηλικία περίεργη τότε. :-\