Οnline store είναι οκ?

block

Μόνιμος θαμώνας
Παιδία βρήκα στο ebay.de αυτό το κατάστημα

http://stores.ebay.de/Guitar-Place

πώς θα ξέρω ότι είναι οκ ?

δέχεται πληρωμές μέσω pay pal και τραπεζικών καταθέσεων . Με το pay pal έχω κάποια εγγύηση ? Να το ρισκάρω ?

Το paypal είναι ότι πιό αξιόπιστο υπάρχει, μην το φοβάσαι. Για το μαγαζάκι δεν ξέρω, πρώτη φορά το βλέπω!

Να το ρισκάρω ?
Όχι. Ο Κώστας έχει δίκιο για το Paypal, αλλά αυτοί ποιοί είναι;

Επίσης, το domain που γράφεις στον τίτλο του thread, που στην ευχή το είδες;

Ψάχνω μία jazzmaster !!! Mπήκα ebay.de πάτησα jazzmaster και μου έβγαλε αυτό το ebay store .

www.guitarplace.de

Εγώ δε θα το θεωρούσα καν ρίσκο. Power Sellers από ebay είναι ο,τι πιο ασφαλές κατά τη γνώμη μου. 1000 references και ένα μόνο αρνητικό; Ε άμα δεν εμπιστευτούμε αυτόν, ποιον θα εμπιστευτούμε τελικά;;; :)

Βρήκα λύση !!! Δέχονται αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 7 ευρώ !!! οπότε είμαι οκ !!!!

Prophet Teiresias maybe?

Πάντως χωρίς πλάκα, δεν ξέρω ebay shop να στέλνει με αντικαταβολή στο ελλαδιστάν.

Τους έχω στείλει άπειρα email του στύλ δεν εμπιστεύομαι κανένα , δέχεστε να την στείλετε και να την πληρώσω κατα την παραλλαβή της απο την DHL ? και μου απαντούν πως δέχονται αλλά θα με χρεώσουν επιπλέον 7 ευρώ !!

Βρήκα λύση !!! Δέχονται αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 7 ευρώ !!! οπότε είμαι οκ !!!!
:roll:
τί εννοείς ???? δεν θα έρθει ποτέ ???
Εννοώ πως πάρτο κανονικά με paypal και μην πετάς τζάμπα τα 7 ευρώ σου!

Πάντως χωρίς πλάκα' date=' δεν ξέρω ebay shop να στέλνει με αντικαταβολή στο ελλαδιστάν.[/quote']
Όλοι μπορούν να στείλουν με αντικαταβολή από Γερμανία- Ελλάδα και το αντίθετο

:roll:
τί εννοείς ???? δεν θα έρθει ποτέ ???
Εννοώ πως πάρτο κανονικά με paypal και μην πετάς τζάμπα τα 7 ευρώ σου!

Πάντως χωρίς πλάκα' date=' δεν ξέρω ebay shop να στέλνει με αντικαταβολή στο ελλαδιστάν.[/quote']
Όλοι μπορούν να στείλουν με αντικαταβολή από Γερμανία- Ελλάδα και το αντίθετο
Φιλε αυχαριστώ για το οικονομικό ενδιαφέρον :wink:

Αλλά καλύτερα μου έρχεται έτσι !!!

Το θέμα είναι το στέλνουν το ίδιο σύντομα ?

Μπά θα κάνει καμιά εβδομάδα παραπάνω :lol: :lol: :lol: :P
Dear !@#$ ,

the Jazzmaster goes this day to DHL with the cash on delivery option and i will send you the tracking number tomorrow.

Normally the jazzmaster will reach you next week

Kind Regards and have a nice weekend

Michael

Για να δούμε !!!!!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back