sultan of string
Θρύλος του Noiz
Οι Γάλλοι είναι-ήταν- γνωστοί σωβινιστές και σε μεγάλο βαθμό καλά έκαναν σε σχέση με τον πολιτισμό τους και τη γλώσσα τους. Τώρα βέβαια η πολυπολιτισμικότητα έχει επιβάλει τους δικούς της κανόνες και έχει περιορίσει την παραγωγή ''εθνικών'' πολιτισμικών έργων και δημιουργών. Εμένα δεν με αρέ αυτό το σπορ. Το τουρλού είναι καλό σα φαγητό, όχι σα τέχνη και πολιτισμός. Σελίν Ντιον, δε πα να είναι Γαλλόφωνη, σε άλλες εποχές θα μας έβαζαν το Ντε Γκωλ να τραγουδά τη Μασσαλιώτιδα. Τώρα έρχεσαι στο Παρίσι και είναι τίγκα στα ταυλανδέζικα εστιατόρια. Οκ
Η γυναίκα μου ήταν σίγουρη, ειδικά όταν άρχισαν τα arpegiator με sample&hold και τα υπερβολικά φώτα λέγαμε "να τος".Λοιπόν και εγώ σκεφτόμουν τον Jarre... Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσουν κάπου.
όπως έγραψα και παραπάνω, οι φίλοι μου είναι βέροι Παριζιάνοι και 200% Γάλλοι. Κανένας τους πια δεν ζει στο Παρίσι (για καλή μου τύχη) γιατί η επαρχία τους είναι μοναδική!....αΦΤΟ ινε το Παρισι σημερα (και για αυτο το εγκαταλειπουν οι πιο ..."παραδοσιακοι" κατοικοι του...κατα ριπΑσ) ?
Βάλτε κανένα screenshot, δεν μπόρεσα να το δω όλο, μετά την Gaga το έκλεισα και το ξανά άνοιξα στα λέιζερ... Ήταν woke λέει
Δεν το λες αμιγώς πολιτικό. Κυρίως κοινωνικοπολιτικές και θρησκευτικές προεκτάσεις έχειΔεν σχολιάζω το μούσι για θα γίνει πολιτικό το θέμα
Στο YouTube το βρίσκω μόνο με σχολιασμό ώστε να μην ακούγεται το κομμάτι, τέρμα σπαστικό.τουλάχιστον έπαιξαν οι Gojira ?
Στο YouTube το βρίσκω μόνο με σχολιασμό ώστε να μην ακούγεται το κομμάτι, τέρμα σπαστικό.
Σου αρέσει ο αθλητισμός....πήγαινε κάνε.
Αλλά να τον βλέπεις στην tv δεν έχει καμία λογική.