Οικονομικό πρόβλημα..

Antone

Ακροατής
Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν, έπεσε η τακαμίνη  (Takamine) ενός φίλου και συνεργάτη στο πάτωμα του καμαρινιού στο μαγαζί και κάτι έσπασε μέσα της και δε λειτουργεί. Το παιδί έχει εξαιρετικό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να διαθέσει πάνω από 100 ευρώ να την επισκευάσει. Μπορεί καποιος να προτείνει που να την πάει για επισκευή; Το επίσημο service είναι σχετικά ακριβό απ' ό,τι μου λέει. Κάθε συνεισφορά είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

@ντώνης

Μανώλης Χναράκης είπε:
Εάν:

1) είσαι Αθήνα

2) την φέρεις σήμερα έως τις 6μμ

3) το πρόβλημα είναι ηλεκτρονικό

τότε συνεισφέρω.

Πάρε τηλ. στο 210.3303579
Δεδομένου και το ότι (υποθέτω ότι) είστε επαγγελματίας, για την πράξη σας, έχετε τον αμέριστο σεβασμό μου.

Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα μόνο και μόνο για την πρόθεση. :)

audiokostas είπε:
Δεδομένου και το ότι (υποθέτω ότι) είστε επαγγελματίας, για την πράξη σας, έχετε τον αμέριστο σεβασμό μου.
+2112...και από μένα.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Εάν:

1) είσαι Αθήνα

2) την φέρεις σήμερα έως τις 6μμ

3) το πρόβλημα είναι ηλεκτρονικό

τότε συνεισφέρω.

Πάρε τηλ. στο 210.3303579
Ευγε!!!

Ευχαριστώ πολύ όλους.

Το θέμα είναι ότι δεν επικοινώνησε ακόμα. Μήπως δεν είναι Αθήνα;

Να κάνω και μία αλλαγή στην ώρα. Αντί (έως τις 6μμ) σε (έως τις 8μμ).

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, την οποία δεν περίμενα και μόλις είδα τα μηνύματά σας.  :) Είναι πράγματι αξιέπαινο το ενδιαφέρον του κυρίου Χναράκη και του bsiap καθώς και η ευαισθησία πολλών χρηστών στο noiz.gr. Δυστυχώς, μετά από επικοινωνία μου με το παιδί, μου ζήτησε να μην κάνω καμμία κίνηση γιατί η οικονομική του κατάσταση χειροτέρευσε και δεν διανοείται αυτή την περίοδο να κάνει κανένα έξοδο. Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά και το ενδιαφέρον.

Φιλικά,

Αντώνης

Φίλε Antone,

Μάλλον κάτι παρεξήγησες και δεν κατάλαβες καλά.

Είπα "συνεισφέρω". Σημαίνει χωρίς χρέωση. Δηλαδή δωρεάν.

Τουλάχιστον όσον αφορά την εργασία μου.

Βέβαια, αυτό το κάνω όχι σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά σε απολύτως προσωπικό.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν μιλάμε για κανένα έξοδο από πλευράς του φίλου σου.

Φιλικά

Μανώλης

Υ.Γ.

Ποιό μοντέλο κιθάρας είναι?

μεγαλη μερα σημερα για το noiz 

Συγχαρητηρια και απο εμενα Κυριε Μανωλη

μας κανετε περηφανους ολους τους noizαδες

Νομίζω ότι ο κ.χναράκης με κατασυγκινεί και μάλιστα έπειτα από 8ωρη συνεχή ακρώαση black metal.Τι να πω τώρα; Απλά μπράβο

Μανώλης Χναράκης είπε:
Φίλε Antone,

Μάλλον κάτι παρεξήγησες και δεν κατάλαβες καλά.

Είπα "συνεισφέρω". Σημαίνει χωρίς χρέωση. Δηλαδή δωρεάν.

Τουλάχιστον όσον αφορά την εργασία μου.

Βέβαια, αυτό το κάνω όχι σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά σε απολύτως προσωπικό.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν μιλάμε για κανένα έξοδο από πλευράς του φίλου σου.

Φιλικά

Μανώλης
Δεν έχω λόγια...Χρυσοκαρμώστε τον. (το λιγότερο...αν και κάτι τέτοιες ενέργειες δεν χρειάζονται υλικό έπαινο. Αλλού είναι η ομορφιά τους..)

Μπράβο και πάλι κ. Μανώλη..

Όντως κάτι δεν κατάλαβα καλά  :D

Δεν έχω λόγια. Είμαι κι εγώ της ίδιας νοοτροπίας γι' αυτό και έσπευσα να απευθυθυνθώ στους ανθρώπους του noiz. Αν όχι εδώ, τότε που;  :)

+απειρο στο κάρμα όσων σκέφτονται και λειτουργούν. Μόνο έτσι εξελίσσεται η κοινωνία.

Ευχαριστώ πολύ,

Αντώνης

Trending...

Νέα θέματα

Back