kwstas79
Noiz Addict
Έτσι φίλος, Άρεια φυλή. Ζήτω ο Σείριος.audiokostas είπε:Σαν κάτι εμετικές ελληνικές διαφημίσεις που όλα στο σπίτι είναι καθαρά, γυαλιστερά, μοντέρνα, λευκά και τα παιδιά ξανθιά γαλανομάτικα με χαμογελαστούς γονείς.
Έτσι φίλος, Άρεια φυλή. Ζήτω ο Σείριος.audiokostas είπε:Σαν κάτι εμετικές ελληνικές διαφημίσεις που όλα στο σπίτι είναι καθαρά, γυαλιστερά, μοντέρνα, λευκά και τα παιδιά ξανθιά γαλανομάτικα με χαμογελαστούς γονείς.
Ακριβως, στη συνεχεια το μεγαλυτερο απο τα παιδια, που τυχαινει να ειναιaudiokostas είπε:Σαν κάτι εμετικές ελληνικές διαφημίσεις που όλα στο σπίτι είναι καθαρά, γυαλιστερά, μοντέρνα, λευκά και τα παιδιά ξανθιά γαλανομάτικα με χαμογελαστούς γονείς.
.....και ακούει κολντιλέις.... ;Dbihlas87 είπε:Ακριβως, στη συνεχεια το μεγαλυτερο απο τα παιδια, που τυχαινει να ειναι
ευγενεστατος και εξαιρετικος μαθητης, τρωει χαμογελαστος ενα γιαουρτι
με 0% λιπαρα, πλενει τα χερια του με αντιβακτηριδιακο κρεμοσαπουνο,
ανοιγει το macbook του, βαζει μπρος το garageband και συνδεει την
yamaha σε αυτον τον ενισχυτη...
Για αυτό και εγώ ψηφίζω σαν ομορφότερο ενισχυτή, αυτόνbihlas87 είπε:Ακριβως, στη συνεχεια το μεγαλυτερο απο τα παιδια, που τυχαινει να ειναι
ευγενεστατος και εξαιρετικος μαθητης, τρωει χαμογελαστος ενα γιαουρτι
με 0% λιπαρα, πλενει τα χερια του με αντιβακτηριδιακο κρεμοσαπουνο,
ανοιγει το macbook του, βαζει μπρος το garageband και συνδεει την
yamaha σε αυτον τον ενισχυτη...
Αν ειχαν μεχρι 20 ευρω εξοδα αποστολης οι groove les paul, ναιmarathon είπε:KAI gια τον Κο Μπίχλα![]()
Ασορτί με τις κιθάρες του
Alchemist είπε:This thread is worthless without a purple Plexi... 8)
![]()
+1 !kwstas79 είπε:Είμαι μαζί σου σε αυτό, σε στηρίζω κοινοβουλευτικά.
Όσο γαμάτο ήχο και αν έχουν οι μεταλάδικοιχαηγκέηνκλπκλπκλπ ενισχυτές, μου φαίνονται ελαφρώς ή και βαρέως χριστουγεννιάτικοι με όλα αυτά τα λαμπάκια. Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν κάποιο mode λειτουργίας να αναβοσβήνουν όλα μαζί, για κάθε χρήση.
Επίσης πολύ σιδεριά ρε γμτ. Φυλακές ανηλικων. Αν είναι έτσι το μοντέρνο, προτιμώ το σεμεδάκι του κύριου Μπίχλα.
Aαα, σε παρακαλω ;D εγω μονο εναν hughes & kettner και εναν bugera εβαλαbloody_sunday είπε:Μπίχλα και Metalmike, αν κατάλαβα καλά αυτό το θρεντ, σύμφωνα με τον τίτλο του, είναι για τους ομορφότερους ενισχυτές, όχι για αυτούς που σας ακούγονται καλύτερα... είναι δυνατόν να τοποθετείτε δίπλα στους άλλους που αναφέρθηκαν τους εκτρωματικούς (εξωτερικά) B52, Bugera, Ibanez, Krank, Diezel κλπ?