Oh!Death.Κατι πειραματικο.

Johnny.T

Παλιά καραβάνα
  Οπως ξαναπα παραλληλα με το ηλεκτρικο ,παιζει και ενα ακουστικο σχημα με τα ιδια ατομα  Παιξιμο στο παιξιμο,τζαμαρισμα στο τζαμ,εκατσε μια συνθεση με αυτη την μορφη την καπως ακουστικη.

Το τραγουδι ειναι σε εξελιξη ακομα ,αλλα μιας και τα βασικα εχουν γινει ,ειπα να παρω μια δυο αποψεις.

Ευχαριστω!

https://app.box.com/s/9mhgr66twhovtlg6uc5q

Σκοτωνει ρε Γιωργαρα,παραπεμπει σε Waterboys κι αυτο μονο καλο ειναι.

Το εχεις και το "ακουστικο".

Βαρα αδεφε!

θα γινει κομματάρα.

Φιλε, ειναι πολύ καλο.

και παιζεις και ωραια φυσικα.

Παιδια ευχαριστω πολυ να ειστε καλα.Να ο Χαρης με εβαλε στην πριζα ενω το τραγουδι θελει δουλιτσα ακομα,αλλα γενικα ηθελα και μια γνωμη να πω την αληθεια.

Για την ιστορια καπως ,για μενα τα λεω τωρα.Ειχα πεσει για μεσημεριατικη ρεκλα και το τραγουδουσα καπως ξαπλωμενος και το παρατησα ,το ιδιο απογεμα σκαει ο μπασιστας στο γκαραζ για προβα και το πρωτο πραγμα που επαιξε ηταν το μπασο απο το τραγουδι.Βγηκε σαν νερο μιλαμε,χωρις καμια συνενοηση.Τεσπα και παλι ευχαριστω και σορυ αν γινομαι πάρλας και κουραστικος.

Johnny.T είπε:
  Παιδια ευχαριστω πολυ να ειστε καλα.Να ο Χαρης με εβαλε στην πριζα ενω το τραγουδι θελει δουλιτσα ακομα,αλλα γενικα ηθελα και μια γνωμη να πω την αληθεια.

Για την ιστορια καπως ,για μενα τα λεω τωρα.Ειχα πεσει για μεσημεριατικη ρεκλα και το τραγουδουσα καπως ξαπλωμενος και το παρατησα ,το ιδιο απογεμα σκαει ο μπασιστας στο γκαραζ για προβα και το πρωτο πραγμα που επαιξε ηταν το μπασο απο το τραγουδι.Βγηκε σαν νερο μιλαμε,χωρις καμια συνενοηση.Τεσπα και παλι ευχαριστω και σορυ αν γινομαι πάρλας και κουραστικος.
μας εχεις πρηξει ρε φιλε χαχαχαχα

Ποιός Χάρης, αυτός με τη Σακίρα?

λολ

cos_dr είπε:
μας εχεις πρηξει ρε φιλε χαχαχαχα

Ποιός Χάρης, αυτός με τη Σακίρα?

λολ
τον Χάρη τον ξέρω

η Σακίρα ποια είναι?

λολ

O Χαρης ειναι ο Ντραμερ της υποθεσης που δεν παιζει τυμπανα βεβαια εδω.Τωρα για την Σακιρα ουτε γω την ξερω χοχοχοχο.

Παρακαλώ αφήστε τη σχέση μου με τη Σακίρα έξω από τη συζήτηση. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ, και, εκτός αυτού, ο Ζεράρ είναι συντετριμμένος και δεν του κάνει καλό να διαβάζει συνέχεια για μας.

Υ.Γ. Το κομμάτι σκοτώνει. Λίγο γυάλισμα και θα γίνει κούκλα.

Γιώργο (gvour) είσαι right on the money στην επιρροή από Waterboys. Ήταν απ' τα πρώτα πράγματα που είπα κι εγώ στον άλλο Γιώργο όταν το άκουσα. Είναι πιθανότατα ο τρόπος που παίζει τον τζουρά, που παραπέμπει στο πώς χρησιμοποιούν αυτοί το Ιρλανδικό μπουζούκι.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλό ως συνήθως δλδ σε ότι κάμνει ο Τζόνης.

Ωραίος ο τζουράς, ωραίο το μπασάκι, ωραίος και ο γκόμενος της Σακίρα

Χαμαιλέοντας... ;D  Από Neil Young σε Stones ένα πέρασμα σε Stooges και τέλος στάση σε Waterboys... :o   

Το κομμάτι σκοτώνει. Λίγο γυάλισμα και θα γίνει κούκλα
...όπως είπε και ο μακρυμάλλης ερωτύλος... :o ;D

Ευχαριστω παιδια δεν μιλαω παραπανω  γιατι το αλαξα το κομματι και αλλο ,αλλα επειδη εχω κανονισει προφεσιοναλ γυαλισμα θα το ανεβασω αφτερ δατ.Παντως η δομη καπως εχει αλαξει.Και ειναι και το πρωτο μου τραγουδι που ολα ειναι φυσικα ,κονσερβα γιοκ.Τωρα δεν φαινεται ακομα .

Επομενως καποια στιγμη αργοτερως επιτρεφτε μου να κανω ενα ακομα Μπαμ στο θρεντ για να φανει και λιγο η διαφορα.Οπως και να χει σας ευχαριστω ολους πολυ για τα σχολια.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back