Δεν είναι κιθάρες για μένα, αλλά σίγουρα είναι για statement. Αν δω κιθαρίστα να σκάει σκηνή με flying V αυτόματα θα περιμένω ροκ ήχο με muscle. Αν αντ'αυτού παίξει τέρμα clean με τέρμα ζεστό tone και jazzy 13th chords αποχΟρώ.
Δεν είναι κιθάρες για μένα, αλλά σίγουρα είναι για statement. Αν δω κιθαρίστα να σκάει σκηνή με flying V αυτόματα θα περιμένω ροκ ήχο με muscle. Αν αντ'αυτού παίξει τέρμα clean με τέρμα ζεστό tone και jazzy 13th chords αποχΟρώ.
Τολμηρός και γοητευτικός
....Αν έχεις γκρίζο μαλλί (εγώ δηλαδή) βάψ'το ή ξύρισε το εφάλι σου. Αν έχεις ψωμάκια, φρόντισε να βγεις πιο φιτ. Αν φοράς γυαλιά, βάλε φακούς επαφής κ.ο.κ.
Κοίτα. Όχι.Πότε επιτέλους μια country μπάντα θα βγει στη σκηνή με BC Rich, δεν βαρέθηκαν τις Telecaster;
Σιγά μη γίνω βαψομαλλιάς & μποντιμπιλνταράς για να παίξω με την κιθάρα μου...
Στην εποχή μας περιμένω πιο ανοιχτά μυαλά και να ξεφύγουμε από τα κλισέ. Πότε επιτέλους μια country μπάντα θα βγει στη σκηνή με BC Rich, δεν βαρέθηκαν τις Telecaster; Άλλωστε, μεταξύ των προενισχυτών και...667 controls που έχουν οι κλασικές BC Rich, των amp settings και κυρίως το χέρι του κιθαριστή βγαίνει όποιος ήχος θες.
Κάπου στο ΥΤ είχα δει μια κοπέλα να παίζει με μια λευκή Jackson RR χωρίς να παίζει μέταλ, αν θυμάμαι καλά έπαιζε αρκετά καθαρά. Πολύ μου άρεσε που δεν έπαιζε με Fender.
Διαφωνώ, πιστεύω το στυλιστικό παίζει και αυτό ρόλο, προφανώς θεωρητικά μπορείς να παίξεις τζαζ με μια Jackson king V αλλά γιατί να το κάνεις αυτό?
...Την King V δεν την βγάζω έξω σχεδόν ποτέ, γιατί παραειναι "μυτερή" για το 99% των gigs μας που είναι πιο all around με mainstream προσανατολισμό.
Country δε μου έρχεται τώρα πρόχειρα κάποιος στο μυαλό, αν θες μια φανκιά όμως έχουμε τον κάποτε μπασίστα του Maceo Parker, Jerome Preston.
Προφανώς! Ηχάρα έχει το μπάσο, όπως ηχάρα έχει και ο Bruno με την Gibson L5 απο πίσω.Κομματάρα, μουσικάρες και το μπάσο πανέμορφο. Δεν πιστεύω ότι υποφέρει το κομμάτι επειδή ο μπασίστας δεν παίζει με Precision ή Jazz.
Το κοινό δεν βλέπει διαφορά μεταξύ King V - Flying V, κρίμα να μένει στην άκρη γιατί θεωρείς ότι πρέπει να παίζεις μόνο ένα είδος μουσικής μαζί της.
Αυτή την χαλβαδιαζα και την έδινε ένα παλικάρι στις αγγελίες σε εξαιρετική τιμή, που ήταν ήδη καλή σε σχέση με την αρχική τιμή που κοστίζει καινούργια, αλλά δυστυχώς αυτή η σειρά έφαγε και αυτή μεγάλη αύξηση πρόσφατα και αγγίζει πλέον το χιλιάρικο...Αυτή η Epi flying v της μοιάζει..
![]()
Epiphone Flying V Prophecy Aged JBM
Electric Guitar Inspired by Gibson Custom Shop / Modern Collection, Body: Mahogany, Neck: Mahogany, Fingerboard: Ebony, Abalone block and triangle fingerboard inlays, Neck profile: Asymmetrical Slim Taper, Scale: 628 mm (24.724"), Nut width: 43 mm...www.thomann.de