Εγώ νιώθω πιο παιδί από ποτέ.Επειδη ομως εχουμε μεγαλωσει ολοι μας, και η υπομονη μας εχει εξαντληθει, καλο ειναι να υπαρχει και ενα οριο.
Τραλαλαλαλαλα
Τραλαλολολολο
Τραλαριλαριλαρί!!!!
Και εδώ ένα video response που θα συζητηθεί
Εγώ νιώθω πιο παιδί από ποτέ.Επειδη ομως εχουμε μεγαλωσει ολοι μας, και η υπομονη μας εχει εξαντληθει, καλο ειναι να υπαρχει και ενα οριο.
Και εδώ ένα video response που θα συζητηθεί
Τι είπες τώρα...Και εδώ ένα video response που θα συζητηθεί![]()
Σε λίγο θα μας πουν και για... ninja πληκτράδες.
Και για νομικά μπορείς να μιλάς ως ενδιαφερόμενος ή ως ειδικός σε ένα και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα από εγωισμό ή άλλη σκοπιμότητα. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και δεν έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα ή την κατάρτιση.Η αλήθεια είναι όταν μιλάμε για μουσική, και ειδικά για μουσική τεχνολογία, περιμένεις πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν έναν στοιχειώδη πολιτισμό.
Το να γίνει τσαμπουκάς σε κανάλι για συνθεσάιζερ.....με ξεπερνά.
Θα μου πείς , δεν τα είδαμε και εδώ στο Noiz αυτά;
Το είδαμε.....αλλά και πάλι δεν το χωράει ο νους μου.
Δεν έχω σε καμία εκτίμηση όσους έχουν νομικές γνώσεις, ούτε ότι είναι και καμία μορφομένη φατρία....τουναντίον.Και για νομικά μπορείς να μιλάς ως ενδιαφερόμενος ή ως ειδικός σε ένα και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα από εγωισμό ή άλλη σκοπιμότητα. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και δεν έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα ή την κατάρτιση.
Γι' αυτό έδωσα έμφαση στην τεχνολογία.Ο Μπαχ, ειχε τραβηξει σπαθι, διοτι του την επεσε ενας μουσικος της ορχηστρας που τον ειχε προσβαλει για το παιξιμο του.
Ο Μπαχ. Τραβηξε σπαθι. Καταγεγραμενα.
Let that sink in.
Δε με παίρνει η μάχη μαζί σου. Είσαι καλύτερος μουσικός και μόνο να υποκλιθώ μπορώ.
Τι, αυτό ήταν, έληξε το rebellion ενάντια στο (synth) κατεστημένο;Ο Scott Guevara της φακής![]()
Παντού τα ίδια.Τι, αυτό ήταν, έληξε το rebellion ενάντια στο (synth) κατεστημένο;![]()
Γίνονται τέτοια πράγματα; Γρήγορα ένα σύννεφο για να πέσω...@Terry RoscoeBeck5 , με την Teenage Engineering τα είχε, αυτή που λέγαμε γιατί έχει εκείνο το "παιχνιδάκι" το OP-XY $2.500
Θα πήρε το "δωράκι" του και περασμένα-ξεχασμένα
Κομανέτσι και ο Scott![]()