o bluezlick εκανε κ Βιντεο

elavd είπε:
Κολάν φοράς; ;D
χαχαχαχαχαχα

πλακ πλακα σαν κολαν ειναι η φορμα

μέντα(λ) εμφάνιση λοιπόν.Φανταζόμουνα σπιρούνι καπέλο, γραβάτα-κορδόνι,ζώνη κονκάρδα 20 εκατοστών,κοιλούμπα κ big buble τσίχλα με γεύση στάνη κ παχνί.Διπλή σαν τις trident :P

Μεστα σκληροπυρηνικα blues oπως αρμοζει σε καποιον με avatar τον Robert...Eπι τη ευκαιρια ειδα και μερικα απο τα αλλα σου με ακουστικες που ηταν εξισου ενδιαφεροντα!!

Εισαι fan των Mountain και του επικου Leslie ρε?Ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι δεν χρειαζονται πολλες νοτες για να παιξεις ενα τελειο solo...μοναδικο tone o τυπος.

Thanks Guys ;D

Suede είπε:
Εισαι fan των Mountain και του επικου Leslie ρε?Ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι δεν χρειαζονται πολλες νοτες για να παιξεις ενα τελειο solo...μοναδικο tone o τυπος.
ειναι απο τους πολυ αγαπηεμενους μου κιθαριστες ο Leslie!

ειναι τεραστιος κ πραγματικα αλλα κ σαν κιθαριστας!

οπως ειπς απιστευτο Tone

Ελπιζω τοτε να ακουσες το τελευταιο των Mountain (περυσινο) με τιτλο "Masters of war" που παιζουν κομμτια του Dylan. Δισκαρα και ειδικα το ομωνυμο το εκαναν ΠΟΛΥ dark........... σουπερ

playloud είπε:
Ελπιζω τοτε να ακουσες το τελευταιο των Mountain (περυσινο) με τιτλο "Masters of war" που παιζουν κομμτια του Dylan. Δισκαρα και ειδικα το ομωνυμο το εκαναν ΠΟΛΥ dark........... σουπερ
Κατα την ταπεινη μου γνωμη Mountain ηταν το γκρουπ ΜΑΖΙ με τον Pappalardi και ο αγαπημενος μου δισκος ειναι το Climbing!.

playloud είπε:
δεν τον ακουσα ακομα αλλα συντομα θα το κανω

Κατα την ταπεινη μου γνωμη Mountain ηταν το γκρουπ ΜΑΖΙ με τον Pappalardi και ο αγαπημενος μου δισκος ειναι το Climbing!.
εχεις δικιο ακομα κ δισκος που εβγαλε μετα με τον Jack Bruce

δεν λεει τοσο

για μενα μεχρι κ το Avalache ειναι ολα δικσαρες!

αλλα κ το εγω το climbing το αγαπαω πολυ! ;D

παρτε ακομα ενα! ;D

μερικα καινουρια!

Ωραία σεξουαλική ενδυμασία! ;D

Πώς γίνεται να σε θαυμάζω όταν παίζεις μέχρι το 10ο τάστο και από το 12 και κάτω να μην μ' αρέσει το παίξιμό σου;

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το βιμπράτο σου εκεί κάτω, πρόσεξέ το λίγο...

Κατά τα άλλα, παιχταράς! ;)

thank you man

αλλα ρε σ τι εννοεις με το βιμπρατο?

ειναι πολυ ειναι λιγο?

γιατι ειληκρινα δεν καταλααβ τι θες να πεις

Έχεις γένια- έχω γένια  ;D

Φοράς γυαλιά- φοράω γυαλιά  8)

Παίζεις έτσι- δεν παίζω έτσι  :(

(Σούπερ τα βιντεάκια. Στείλε κι' άλλα)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bluezlick είπε:
thank you man

αλλα ρε σ τι εννοεις με το βιμπρατο?

ειναι πολυ ειναι λιγο?

γιατι ειληκρινα δεν καταλααβ τι θες να πεις
Ούτε εγώ ξέρω ακριβώς... Δεν μπορώ να το πρδοσδιορίσω, αλλα το παίξιμό σου ακούγεται πιο "αρχάριο", ακούγεται βασικά σαν να μη σε βολεύει η ταστιέρα...

Αλλά σου είπα, καμία σχέση με τα πιο πάνω τάστα...

kultura είπε:
Ούτε εγώ ξέρω ακριβώς... Δεν μπορώ να το πρδοσδιορίσω, αλλα το παίξιμό σου ακούγεται πιο "αρχάριο", ακούγεται βασικά σαν να μη σε βολεύει η ταστιέρα...

Αλλά σου είπα, καμία σχέση με τα πιο πάνω τάστα...
καταλαβα τι θες να πεις κ εχεις δικιο!

το προβλημα μου ειναι οτι δεν πολυ χορανε τα δαχτυλα μου με αποτελεμσα να μην εχω μεγαλη ανεση ιδικα κατω απο το 15.(ιδικα σε αυτο το βιντεο που παιζω με καθαρω προδοθηκα εντελως! :P)

εμ με αυτες τις τσαπες για δαχτυλα χαχαχαχα

kultura είπε:
Δεν μπορώ να το πρδοσδιορίσω, αλλα το παίξιμό σου ακούγεται πιο "αρχάριο", ακούγεται βασικά σαν να μη σε βολεύει η ταστιέρα...
??? ???

Πώς; Δεν νομίζω να το λες αλήθεια. Δηλ τι το αρχάριο έκανε εκεί κάτω;

Ποια ταστιέρα;

re kulturiarh μηπως το σχόλιο σου είναι λίγο κλεμμένο απο το παραμύθι "η αλεπού κ τα κρεμαστάρια"?

Το παλεκάρι το μιλάει το τελεκάντρι καλα νουμ τι παπαριες λέμε τώρα..........

sorry αλλα το παιξιμο ειναι σουπερ τωρα τι 12 ταστο και τι βιμπρατο...

μακαρι να παιζαμε ετσι ολοι εμεις κατω το 12 ταστο...

Trending...

Νέα θέματα

Back