Γιατί υπάρχει και λίγο custom; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DRayDTutto είπε:Από την περιγραφή στο YT:
The pick guard is very custom - i carved it out myself.
Με τον Marathon είχαμε συζητήσει παλαιότερα το ενδεχόμενο ακουστικής γέφυρας σε ηλεκτρική σε στυλ "Carvin" αλλά δεν ξέρω αν εκείνος προχώρησε, εμένα στα "χαρτιά" δεν μου έβγαιναν τα νούμερα σε ύψος και intonation.RayDTutto είπε:Νομίζω είναι λίγο τραβηγμένο... Ξανασκέψου το.![]()
Ελληνικές εκφράσεις για επίπεδα custom:Γιατί υπάρχει και λίγο custom; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Όταν καταλήξεις...πές μου και μένα γιατί με ενδιαφέρει. Η μοναδική που έχω βρεί μέχρι τώρα και ο ήχος της είναι ΣΥΓ-ΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ (και αυτή η κιθάρα είναι από τα μεγάλα μου όνειρα-απατηλά-) είναι η Sadowsky αλλά σε Τele.WilliamSats είπε:Ray, μ'έχεις βάλει σε βαθιά σκέψη και συλλογισμό ;D ;D
Πιεζοκρύσταλλο κάτω από την (τύπου ακουστικής/κλασικής) γέφυρα. Σαν αυτά που έχουν όλες οι γνωστές solid body ηλεκτροκλασικες, όπως πχ οι Godin AC.marathon είπε:Δεν έχω προχωρήσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι σκ@τά ηλεκτρικά έχει η Sadowsky... :-[
Την ξέρω την κούκλα, αλλά πόσο κάνει...?marathon είπε:Όταν καταλήξεις...πές μου και μένα γιατί με ενδιαφέρει. Η μοναδική που έχω βρεί μέχρι τώρα και ο ήχος της είναι ΣΥΓ-ΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ (και αυτή η κιθάρα είναι από τα μεγάλα μου όνειρα-απατηλά-) είναι η Sadowsky αλλά σε Τele.
Η τελευταία κάτω κάτω
Το θέμα στη Sadowsky δεν είναι τα ηλεκτρικά, νομίζω έχει πιεζοκρύσταλλο απλό και τυπική προενίσχυση, το θέμα είναι τα μετρήματα για να βγει το action.Δεν έχω προχωρήσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι σκ@τά ηλεκτρικά έχει η Sadowsky... :-[
Μάλλον όχι...για ghost μυρίζει...αλλά δεν είμαι σίγουρος και είναι και ακριβό το ghost σύστημα για αβεβαιότητες...blue είπε:Oχι?
τι είναι το ghost? για δώσε κάποιο λινκThe transducer pickup located beneath the bridge saddle is powered by a custom Sadowsky preamp.
Fender Stratocaster 1967
€14,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster 50s (U-boat headstock, baseball bat neck)
Αιγάλεω
Fender Stratocaster (Player Series)
€600
Κιλκίς
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster Jimi Hendrix Mexico
€800
Πειραιάς
FENDER stratocaster plus 1990
€1,500