Το'ξερα, οτι κατι θα βγει Κυριακατικα και δεν θα μπορεσω να ερθω.
Να περασετε καλα.
Πιειτε και μια μπυρα στη υγεια του εργαζομενου.
Να περασετε καλα.
Πιειτε και μια μπυρα στη υγεια του εργαζομενου.
Spyros Delta είπε:Το'ξερα, οτι κατι θα βγει Κυριακατικα και δεν θα μπορεσω να ερθω.
Ditto.Spyros Delta είπε:Το'ξερα, οτι κατι θα βγει Κυριακατικα και δεν θα μπορεσω να ερθω.
το υποψιαζόμουν κι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πέρασα παρότι το επιθυμούσα διακαώς...Terry RoscoeBeck5 είπε:Καταγγέλλω τη στημένη και διαβλητή κλήρωση... Δεν ξέρω πως έγινε το μαγείρεμα, αλλά ο Cos_dr δεν κέρδισε
Όσοι το είχαμε παίξει στάνταρ άσο πήγαμε κουβά ;D
Φίλως δυστυχώς έφτασα αργά και δεν σε πρόλαβα παιχτικώς, γιατί έχω ένα θεματάκι που τριγυρνάει στο μυαλό μου τελευταία. :-*Terry RoscoeBeck5 είπε:Καταγγέλλω τη στημένη και διαβλητή κλήρωση... Δεν ξέρω πως έγινε το μαγείρεμα, αλλά ο Cos_dr δεν κέρδισε
Όσοι το είχαμε παίξει στάνταρ άσο πήγαμε κουβά ;D
Αντ' αυτού κέρδισαν οι Gvour και Sir Νέστορας, προς γενική έκπληξη.
Μπράβο στον admin μας που μας μάζεψε.
Κι από μένα Κώστα και Νίκο πολλά περαστικά.Περαστικά σας audiokosta και npap, ήθελα να σας δω σήμερα ,κρίμα.
Από χθες!fusiongtr είπε:Επιπλέον το μικρόφωνο πήγε εκεί που έπρεπε.
Ο Νέστορας από αύριο κιόλας αρχίζει πρόβες για το miss U.
Ο Jagger ήδη ετοιμάζει εξώδικα.
Καθότι είμαστε μπρούκληδες!Costas Siachamis είπε:Τα δώρα φυσικά πήγαν εκεί που πάνε και τα λεφτά, σε αυτούς που δεν τα χρειάζονται.:
;D
1)ΈτσιΤα δωρα πηγαν σε καλη μερια,το μικροφωνο 1)στον σταρ του τραγουδιου και τα ακουστικα στον 2)μισοκουφο απο το ενα αυτι.
Πραγματικοτης Σερ,επιβεβαιωμενο και απο ΩΡΛ.Νομιζω σε λιγο καιρο θα χρειαζομαι και αλλου τυπου ακουστικο για το αριστερο αυτι. :-\Nestoras είπε:
Χασατε κυριοι αλλα απο οτι φαινεται χασαμε κι εμεις. ;DΛαίμαι, θα κάναμε εμφάνιση απίστευτη, με ασορτί κάλτσες και μοικάνες. Έτσι, για να ξέρετε τι χάσατε.
Έφυγα γιατί είχα να πάω να μαζέψω την οικογένεια, οπότε ήταν "πέρασμα αστραπή". Ίσα- ίσα να πιάσω μετά από καιρό μπάσο στο χέρι ;DAuditoryDriving είπε:ΥΓ2: Terry σε εχασα για μερικα λεπτα, αλλη φορα θα ερχομαι πιο νωρίς![]()
Να τα καλιμπράρεις.gvour είπε:Νομιζω σε λιγο καιρο θα χρειαζομαι και αλλου τυπου ακουστικο για το αριστερο αυτι. :-\
Θα πέσουν τα τσιμέντα.θα κάναμε εμφάνιση απίστευτη, με ασορτί κάλτσες και μοικάνες.