fleamail
Noiz Addict
τώρα μισό λεπτό να πάρω τηλ τον λογιστή μου. 8)lambrosgg είπε:Αν όντως οι admins δεν αμοίβονται γι αυτά τα δελτία τύπου (κακώς) θα ήθελα να δώ μια απόδειξη γι αυτό.
τώρα μισό λεπτό να πάρω τηλ τον λογιστή μου. 8)lambrosgg είπε:Αν όντως οι admins δεν αμοίβονται γι αυτά τα δελτία τύπου (κακώς) θα ήθελα να δώ μια απόδειξη γι αυτό.
χαχαχαχαχαχαχαbloody_sunday είπε:(δ) ότι ένα παλιότερο μέλος του φόρουμ, ενώ είχε ηρεμήσει κάπως, ξανάρχισε τα ληγμένα και τώρα πρέπει να τον υπομείνουν όλοι οι υπόλοιποι.
Πάντως πρέπει να παραδεχθείς ότι βιάστηκες εξαιρετικά να τιτλοφορήσεις τόσο άγρια αυτό το thread. Έλεος λέμε όταν μετά από επανηλλειμένες διαμαρτυρίες μας, που έχουν αποδειχθεί και ορθές, μας αγνοούν. Εδώ δε συμβαίνει τίποτε τέτοιο.kerkiras είπε:Δεν είχα διάθεση να κρίνω τον Yameth ούτε κανέναν από τους Admins, ούτε έχω και το δικαίωμα να κάνω κάτι τέτοιο... Το είπα και παραπάνω ότι έκρινα την κίνηση και όχι κάποιον προσωπικά επειδή το είδα σαν προτροπή προς τους άλλους χρήστες... Ό,τι είπες Wow! με κάλυψε!
εδω γινεσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΔΙΚΟΣ.Επειδή βλέπω τι γίνεται καθημερινά γύρω μου, που ο κάθε έμπορος εκμεταλέυεται τον κάθε ενθουσιασμένο πιτσιρικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνεται μια προσπάθεια εδώ μέσα για να φιλτράρονται κάποια πράγματα από ανθρώπους που έχουν πέντε παραπάνω γνώσεις και να μην υποστηρίζουμε προσπάθειες εκμετάλευσης γιατί, αν θες να γίνω συγκεκριμένος, με τα μισά και ίσως πολύ λιγότερα χρήματα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που υπήρχε στο δελτίο τύπου.
+1Earendil είπε:Εκείνη η επιλογή "BAN" είναι ακόμα στη διάθεση των Mods;
μα αφου ειναι ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ πως ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να εκφραζει τις αποψεις του,εκανες τον κοπο να διαβασεις ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (ποσα ειναι 1000??) ειναι δυνατον να εκφραζει ολη την ημερα τις αποψεις του μεσα απο αυτα ο Yameth?Όλα αυτά νομίζοντας ότι το post εκπροσωπούσε τις απόψεις σου
Θα μου επιτρέψεις, προσωπικά, να έχω τις ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΡΕΣ μου... Και για να πω και τη μαύρη αλήθεια, αυτός ο υπερβολικός τρόπος με τον οποίο διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου και κόπτεσαι για την τιμιότητα έχει αρχίσει να μου φαίνεται λίγο ύποπτος.kerkiras είπε:Ξέρω πολύ καλά τι είναι το δελτίο τύπου και μπορώ να κατανοήσω απόλυτα τους κανονισμούς χωρίς υποδείξεις...
Είδα τι λες, (και πριν ο προηγούμενο post μου είχα δεί) αλλά μάλλον δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το θέμα.kerkiras είπε:...
Σας παρακαλώ δείτε τι έχω πει και γιατί το λεω και μετά απαντήστε σε οτιδήποτε..
Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε όλα αυτά που έχω πει!
.....για να πω και τη μαύρη αλήθεια, αυτός ο υπερβολικός τρόπος με τον οποίο διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου και κόπτεσαι για την τιμιότητα έχει αρχίσει να μου φαίνεται λίγο ύποπτος.
...