Αυτό το 'ΤΡΕΛΛΟ' πιστεύω να είναι θετικό, ή....?BigAlejandro είπε:τελος, να κανω και μια αναφορα στον νεστορα που ειχε ΤΡΕΛΟ ηχο!
Αυτό το 'ΤΡΕΛΛΟ' πιστεύω να είναι θετικό, ή....?BigAlejandro είπε:τελος, να κανω και μια αναφορα στον νεστορα που ειχε ΤΡΕΛΟ ηχο!
Μπήκα νωρίτερα αλλά πιάστηκα με την 'ανία ως πηγή έμπνευσης' και ζαλίστηκα.neeq είπε:Και εγραψα πριν απο τον μπιχλα που εφτασε 2 ωρες πριν απο μενα. ουυυυυυυυ
Aτυχώς, κάποιος πρέπει να "γκρινιάξει".bihlas87 είπε:και το γυφτολουλουδό του που κράτησε ψηλά τη σημαία των φτηνών![]()
Συμφωνώ.marathon είπε:Εγώ θα δώσω, επίσης, και ένα μπράβο στον Distortion-Παύλο για το μεστό και αναπάντεχο (για μένα) παίψιμό του. Σεμνός αθόρυβος και περιεκτικός. Μπράβο φίλε μου.
Το ξερα! Είχες προσηλωθεί τόση ώρα στη σκηνή με ένα σκεπτικό ύφος. Κάτι τέτοιο θα σκεφτόσουν !! ;Dmarathon είπε:Aτυχώς, κάποιος πρέπει να "γκρινιάξει".
Σε ένα τέτοιο ηχητικό περιβάλλον, (μάλλον) δεν καταλαβαίνεις φτηνό ή ακριβό όργανο. Περιμενα με πολύ περιέργεια το μηχανάκι των 2000 του Marillion αλλά δεν ένοιωσα τα ρίγη συγκίνησης ακούγοντάς το...ίσως φταίει ο TGL και τα άρθρα του.
+1Για τον Νέστωρα, δεν έγραψα...γιατί από τις φίρμες, περιμένεις να παίξουν καλά ;D
Μα άδικο έχω? Την προηγούμενη εβδομάδα, το θέμα για το Fx ήταν ΔΙ-ΘΥ-ΡΑΜ-ΒΙΚΟ...και επναλαμβάνω με παρέσυρε ο TGL και το πάθος του.Evilnye είπε:Το ξερα! Είχες προσηλωθεί τόση ώρα στη σκηνή με ένα σκεπτικό ύφος. Κάτι τέτοιο θα σκεφτόσουν !! ;D
εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω.σίγουρα είναι ένα ωραιότατο και τρανταχτό παράδειγμα, ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ανεξαρτήτως μπλιμπλικιών, εάν παίζει ο παίκτης
a) Το αυτοκόλλητο του Μάνου είναι ένας φίλος του. Alive & kicking.Evilnye είπε:Το ξερα! Είχες προσηλωθεί τόση ώρα στη σκηνή με ένα σκεπτικό ύφος. Κάτι τέτοιο θα σκεφτόσουν !! ;D
Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραιότατο και τρανταχτό παράδειγμα, ότι το αποτέλεσμα είναι καλό ανεξαρτήτως μπλιμπλικιών, εάν παίζει ο παίκτης.
Εν τω μεταξύ, μιας και αναφέρατε και ο Νέστορας κ ο Κώστας για παράπονα από το μαγαζί, δε ξέρω θα είχα την περιέργεια να μάθω μερικά τι και πως ίσως και μόνο για το επιμορφωτικό. Πιθανότατα δεν πρέπει να γραφούν. Απλά δηλώνω περιέργεια
+1
Μια απορία για τον μπασίστα. Τι ήταν το αυτοκόλλητο που είχε κολλημένο πάνω στο μπάσο ο εγκληματίας;
(Έχω σκαλώσει με τα αυτοκόλλητα αυτές τις μέρες. Να πω ότι είναι έγκλημα εάν πρόκειται για κάτι ότι να ναι...)
Ήσουν σαν τη μέδουσα...με είχες πετρώσει....audiokostas είπε:Μα τελείως ακίνητος ήσουν βρε παιδί μου.
Και καταγγέλω και τα μηχανήματα του Ποπ Κορν, το δεξί έβγαζε φρέσκα και ζεστά και το αριστερό μπαγιάτικα...audiokostas είπε:e) Το Mike's (ανάμεσα στα άλλα) δεν τήρησε........
Δυστυχώς δεν είμαι επαγγελματίας γιατί αν ήμουν θα 'επαιζα ανεπηρέαστος από οποιοδήποτε "εξωγενή" παράγοντα. Όταν γύρω σου συμβαίνουν διάφορα και δεν ξέρεις αν τελικά θα φανεί συνεπές το σχήμα το οποίο έχει επιφορτισθεί τον δύσκολο ρόλο του 3ου στη σειρά τότε άστα να πάνε.audiokostas είπε:Ο Νέστορας πάντα πολύ καλός και "επαγγελματίας".
Έλεος...Nestoras είπε:Πέραν του πρώτου ναι.
Ναι. Στα περισσότερα παιδιά χρεώσαν (πέραν του πρώτου) τα ποτά.Το οποίο ίσως ήταν κατανοητό εφόσον τα γκρουπ πληρωνόταν.Αλλά δεν είχαμε επώνυμο γνωστού ηθοποιού (που μας τον κάναν και κλίσμα με τα flyers και της αφίσες).Nikolas είπε:Έγινε αυτό που νομίζω; Σας χρεώσανε τα ποτά;;;;
επι τι ευκαιρία, έιμαι ο μόνος που έβρισκα ότι η φωνές ήταν ΠΟΛΥ χαμήλα (λόγω μικροφωνισμού φαντάζομαι).
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Please step forwardEvilnye είπε:να μεταφέρω κουτσομπολιό που έμαθα ότι από κάποια ώρα και μετά προσπάθησαν να χρεώσουν 12ε την είσοδο;
Εάν ισχύει ας επιβεβαιωθεί όποιος ξέρει...
Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...Evilnye είπε:να μεταφέρω κουτσομπολιό που έμαθα ότι από κάποια ώρα και μετά προσπάθησαν να χρεώσουν 12ε την είσοδο;
Εάν ισχύει ας επιβεβαιωθεί όποιος ξέρει...
ΜΙΛΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ;marathon είπε:Το κορόϊδο ο Yameth, τόσα πλήρωσε...