Εγώ επέλεξα να μην το κάνω, διότι διάβασα για σόλο και σκέφτηκα ότι μου ζητειται να μην παίξω με μελωδικές γραμμές. Έτσι, έπαιξα ένα απλό σόλο, χωρίς πολλή πολλή δομή, καθώς συνεχως άλλαζα ριφ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει χρήση σε όλο μου το σόλο, αλλά σε κάποιο μικρό κομματι...
Μπραβο σε όλους!
Μπράβο και στον Γιάννη για την ιδέα και υλοποίηση.
Μπράβο σε όλους! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, και σίγουρα πολύ ωραίο backing track! Εγώ το προσπάθησα λίγο αλλά δε μου βγαινε καθόλου 80s... δεν έχω πολλά τέτοια ακούσματα. Χαίρομαι όμως γιατί όλες οι συμμετοχές είναι πολύ καλές και δένουν πολύ ωραία μεταξύ τους! Μπράβο σε όλους και πάλι!
ψόφιος σαν και αυτόν και την αριστερά του. ?χαχαχαχαχαχαχαχα
Μπράβο παιδιά σε όλους
Εγώ προτιμούσα στη θέση μου να μπει π.χ. του @Spyros Delta
Συγχαρητήρια για τις συμμετοχές και το μεράκι και σε όσους δεν συμμετείχαν που ήθελα προσωπικά μια πιο ευρεία συμμετοχή κόβω την καλημέρα για μια εβδομάδα. ?
Και φυσικά συγχαρητήρια στον κηρύξα του διαγωνισμού και εξαίρετου soundmixer,
Φοβερο το αποτελεσμα! Μιξαρισμενο, ολα τα σολος ακουφονται κλασεις ανωτερα απο πριν. Κ φυσικα τη μεγαλη διαφορα τη κανει το παναρισμα. Καταλαβαινεις τι ηθελε να πει ο ποιητης κ σε βαζει στο μουντ να το ακολουθησεις πολυ πιο ευκολα. Μπραβο σε ολους για τα παιξιματα. Κ στο αφεντικο για το πολυ καλο μπακινγκ κ τη μιξη.
....ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ?????
Μηπως θα ηταν καλυτερα στο επομενο τζαμ οσοι παρουν μερος ν'ανεβαζουν 2 διαφορετικα μιξαρισμενες εκδοσεις του ιδιου σολο. Μια με δικη μας μιξη και... ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ για να ακουμε ολοι κ να το ευχαριστιομαστε μεχρι να γινει το μιξ (με βαθια, κομπρεσορες, EQ κ ο,τι θελει ο καθεις) κ μια με τις προδιαγραφες του OP για να το φτιαξει ευκολα μετα στη μιξη?
Αν συμφωνησουμε ας πουμε πως η δευτερη βερσιον θα εχει ονομασια που ξεκιναει με κεφαλαια κ συγκεκριμενο script (πχ MIXING VERSION το σολο του ταδε) κανεις δε θα μπερδευοτανε κ θα αναδεικνυοταν το περιεχομενο πολυ καλυτερα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.