Αν θέλετε προς το τέλος της εκδήλωσης να με καλέσετε στη σκηνή να σας μιλήσω για λίγα λεπτά για τις εξελίξεις στα εργασιακά και για το νέο σοσιαλιστικό όραμά μου.
Όχι, θα καθίσετε σε ένα τραπέζι εσύ κι ο ΣΦ, και θα γίνει ...
Αν θέλετε προς το τέλος της εκδήλωσης να με καλέσετε στη σκηνή να σας μιλήσω για λίγα λεπτά για τις εξελίξεις στα εργασιακά και για το νέο σοσιαλιστικό όραμά μου.
Sory αλλά αυτά τα δύο, νέο και σοσιαληστικό, δεν συνάδουν... Και σου μιλάει ένας που ψήφισε Πασοκ σε κάμποσες "αναμετρήσεις"...Αν θέλετε προς το τέλος της εκδήλωσης να με καλέσετε στη σκηνή να σας μιλήσω για λίγα λεπτά για τις εξελίξεις στα εργασιακά και για το νέο σοσιαλιστικό όραμά μου.
Μόνο tapping!Μας έφαγε ο... κομμουνιστικός δάκτυλος λαίμαι... ?
Όχι slap φίλος... Το άσ(θ)μα είναι "παραδοσιακό" ?
Βράδυ και 'σεις;ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!!! ??
Δεν ειναι έτσι. Θα σας εξηγήσω. Τα πράγματα θα αλλάξουν και μην ξεχνάς πως εγώ δεν θα σας προδώσω χαχαχαχαχα?Sory αλλά αυτά τα δύο, νέο και σοσιαληστικό, δεν συνάδουν... Και σου μιλάει ένας που ψήφισε Πασοκ σε κάμποσες "αναμετρήσεις"...
Ο διαχρονικός κινηματογραφιστής του Noiz, ο ένας και μοναδικός Χάρης, που είναι αυτό το αγόρι μας;Ποιός εθελοντής θα αναλάβει την βιντεοκάλυψη του γεγονότος;
Βράδυ και 'σεις;
Πες μου τι θέλετε να πείτε και θα το πω εγώ έτσι που θα τους πείσω. ?Σημαντική ανακοίνωση: Μετά το πέρας του event (και κατά τη διάρκεια της μπυροποσίας), ο αξιότιμος cos_dr θα παραθέσει διάλεξη. Τίτλος: Σοσιαλισμός ή φρουτοπία;
Λόγω προσδοκίας για μεγάλη προσέλευση, παρακαλείστε όπως δηλώσετε τις συμμετοχές σας- θα κρατηθούν θέσεις.
Εγώ απολαμβάνω τον καφέ μου κοστουμαρισμενος μέσα στην πανεπιστημιουπολη ...
@JazzjokerΠοιός είναι ο Σπύρος βρε παιδιά; Δε το γνωρίζω τον κύριο!
Έχουμε και special guest star- είναι και ο Peri και φυσικά ο all around SFΑπό drummers έχω δει μόνο αλλή μία συμμετοχή