Ναι αλλά και εσύ πάψε να γίνεσαι... θυσία ;D και πες την αλήθεια: Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας ;D ;D ;Dmarathon είπε:Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!
Ναι αλλά και εσύ πάψε να γίνεσαι... θυσία ;D και πες την αλήθεια: Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας ;D ;D ;Dmarathon είπε:Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!
Μου το είχε πεί η μαμά μου να προσέχω τις καραμελίτσες από κακούργους...με παρέσυρε!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας ;D ;D ;D
Πάμε γι άλλα...το πρόβλημα ελύθη! Με Mac και αυτός!!!! ;D ;Daudiokostas είπε:;D Νικόλα που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες τεχνικές δυσκολίες.
audiokostas είπε:[
Terry Roscoebeck
Lousy Τ-Shirts
Terry Roscoebeck (ναι πάλι... )
και, οποία έκπληξις, στο μπάσο, ο Terry RoscoeBeck ;D
Όπως βλέπετε, ένα event που δεν θα πρεπε να χάσετε.......
Γι'αυτό κι εγώ προσανατολίζομαι στο να σπάσω το σερί αυτής της παρέλασης στη μέση!Terry RoscoeBeck5 είπε:Βλέποντας τα ονόματα (και καλά έκπληξη) νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα έχουμε... παρέλαση από stratocaster ;D
Κατάλαβες τώρα γιατί μου κότσαρε ο Yameth το «περιζήτητος» ;DNordius είπε:...ποιος είσαι τέλος πάντων !!!;;;....ούτε Παλαντίνο δεν θα προλάβαινε....αχ ρε Περιζήτητε!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!Nordius είπε:Ανυπομονώ να ακούσω Μαρίλιον και Μάραθον!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα για τη πρόσκληση (η τελευταία φορά βλέπετε που έπαιξα μπροστά σε κόσμο...εάν θυμάμαι καλά...ήταν πρίν 30 χρόνια...Terry RoscoeBeck5 είπε:Μην το χάσετε, γιατί θα χάσετε ;D
Συγνώμη, αλλά αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Ο τίτλος του event θα πρέπει να προσαρμοστεί σε «Marathon's Great Come Back» ή «30th Anniversary Marathon's Gig»marathon είπε:(η τελευταία φορά βλέπετε που έπαιξα μπροστά σε κόσμο...εάν θυμάμαι καλά...ήταν πρίν 30 χρόνια...)
Δεν χρειάζεται...για να δεχθώ να παίξω, απαίτησα το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους σας...Terry RoscoeBeck5 είπε:Να βιντεοσκοπηθεί και τα έσοδα να διατεθούν στο κοινωφελές ίδρυμα Marathon που σκοπό έχει την διάδοση των μεταλλικών και πλαστικών κιθαρών στο Καζακστάν, την Γουαδελούπη και την Αρούμπα ;D
Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει ;D ;D ;Dmarathon είπε:Δεν χρειάζεται...για να δεχθώ να παίξω, απαίτησα το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους σας...![]()
Για αυτό και έβαλα το Μπουρλώτο! Μην μου την χαλάτε!Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει ;D ;D ;D
Μπορεί, αλλά οι μυστικές κάμερες αποκάλυψαν ότι πρόκειται να αθετήσει το συμβόλαιό του.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει ;D ;D ;D
[move]ton ipiame oli[/move]audiokostas είπε:Μπορεί, αλλά οι μυστικές κάμερες αποκάλυψαν ότι πρόκειται να αθετήσει το συμβόλαιό του.![]()