;DLOL!!!!NicolasAth72 είπε:φταιει το χασμα γενεων :![]()
;D ;D ;D ;DΠάντως κάτι δεν γίνεται αν περνάει το σήμα με ανάποδη φορά από delay???κάτι παρόμοιο δεν είχε υποθεί εδώ παλαιότερα???harilatron είπε:
ΟΚ, αν θέλει να προσθέσει στον ήχο του "φασαρίες και feedback" πρέπει να κάνει τα ανάποδα από αυτά που έγραφα.
Απλό και οικονομικός!!!Jasemeister είπε:Ας βάλει ένα πολυεφέ στο chain με όλα τέρμα να δεις τι φασαρία και feedback Θα βγάλει![]()
για τη δουλεια που το θελει ο φιλος σου το L6 θα ειναι σαφως καλυτερο μια και εχει τη δυνατοτητα του self oscillation & regeneration που το dd3 δεν εχει (εμενα μου αρεσει και ο ηχος τους αλλα & οι πολυ περισσοτερες δυνατοτητες του απο το dd3)Ακόμη, τι έχετε να πείτε για Boss DD-3 VS Line6 Echo Park;
Ναι, έχεις δίκιο σε αυτό, δεν το είχα σκεφτεί... σαν σκέτος ήχος πάντως μου αρέσει κατά τι περισσότερο το DD3. Aπλό, ουσιαστικό, ακριβώς οι προτιμήσεις και του Slash δλδ (μεγάλου του οπαδού - ολόκληρο το Αppetite For Destruction ηχογράφησε με αυτό...)Superfunk είπε:για τη δουλεια που το θελει ο φιλος σου το L6 θα ειναι σαφως καλυτερο μια και εχει τη δυνατοτητα του self oscillation & regeneration που το dd3 δεν εχει (εμενα μου αρεσει και ο ηχος τους αλλα & οι πολυ περισσοτερες δυνατοτητες του απο το dd3)Ακόμη, τι έχετε να πείτε για Boss DD-3 VS Line6 Echo Park;