BluesExpress
Ακροατής
Άντε 3 και σήμερα! Περιμένουμε νέα. Έχουν αυξηθεί και τα διαζύγια ήδη...
Αδιαμφισβήτητα. Ένας κι ένας.The Genius Loci είπε:Να συμπληρώσω τον Δημήτρη τον Ιωάννου για το Σάββατο.
Καλό το team, έτσι? ;D ;D
Εγώ πάντως θα σας είχα αναθέσει τις δημόσιες σχέσεις της επιχείρισης.epikouris είπε:ΝΑ διευκρινήσω πως ούτε ο Βασίλης ούτε και εγώ είμαστε συνέταιροι στο VINILION ούτε και παίρνουμε χρήματα για τη βοήθεια που προσφέρουμε. Απλά, ο ιδιοκτήτης είναι καλός φίλος και ακούει τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και ενίοτε και τις ενστάσεις μας.
Μακάρι αγαπητέ Γιάμεθ νάταν έτσι τα πράγματα. Άνθρωποι σαν τον Επικούρη που κινούνται με τόση ζέση και με γνώμονα μόνο την ανιδιοτελή αγάπη τους για τη μουσική, μόνο καλό θα κάναν στην ταλαιπωρημένη αγαπημένη μας τέχνη εν Ελλάδι...yameth είπε:Εγώ πάντως θα σας είχα αναθέσει τις δημόσιες σχέσεις της επιχείρισης.
epikouris είπε:Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Πολύ πλούσιο πρόγραμμα και πολύς κόσμος. Την Παρασκευή δεν κατάφερα να πάω. Χτες ήμουν όμως εκεί. Οι καλεσμένοι ήταν: Ο Σίμος Κοκαβέσης (κιθάρα), η Μαρκέλα Παναγιώτου (φωνή-έχει συνεργαστεί με τους Socrates), Ο Γιάννης Παχίδης (φυσαρμόνικα), Ο Λουκάς Σιδεράς (ο drummer των θρυλικών Aphrodite's Child), ο Τάκης Αναγνωστόπουλος (κιθάρα).
Ο Βασίλης Ο Genius Loci (όχι TLG) βοήθησε στο στήσιμο αυτού του διημέρου. ΝΑ διευκρινήσω πως ούτε ο Βασίλης ούτε και εγώ είμαστε συνέταιροι στο VINILION ούτε και παίρνουμε χρήματα για τη βοήθεια που προσφέρουμε. Απλά, ο ιδιοκτήτης είναι καλός φίλος και ακούει τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και ενίοτε και τις ενστάσεις μας. Στο συγκεκριμένο χώρο νιώθουμε σαν το σπίτι μας γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός με τους ανθρώπους του χώρου. Να πληροφορήσω επίσης τους φίλους πως στις 18-19 Δεκέμβρη ετοιμάζεται κάτι ανάλογο με WIRE, CARGO και TRAP. Αν τελικά το VINILION προχωρήσει στην υλοποίηση και αυτής της ιδέας, θα ενημερώσουμε τους φίλους μας εδώ.
Προσωπικά, χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον Korgious και τον Νέστορα για τους οποίους είχα ακούσει τα καλύτερα από τον Genius.
Καλά να περνάτε όλοι.