Λοιπόν παίδες να πως έχει η ιστορία. Ως κιθαρωδός (μεταξύ άλλων οργάνων) μπήκα και εγώ σε κάποια φάση στον χορό του τέλειου ήχου, των racks, stompboxes κλπ κλπ και τελειωμό δεν έχει. Στη αναζήτηση λοιπόν ποιοτικών εφε (delay,reverb , chorus κλπ) ετέθη το εξής ερώτημα: rack η stompbox ?...... οχι ακριβώς, αυτό είναι λίγο περί ορέξεως, φορητότητας 80ίλας, spandex κλπ κλπ. Αλλά η million dollar question είναι πιο συγκεκριμένη: ένα σύγχρονο ακριβο stompbox delay ή reverb (βλέπε timefactor, superdelay = γύρω στα 300 europouls used, ehx cathedral, holy grail,roomate 200 γιούρα) ή ένα vintage 80ίλα rack που στα ''νιάτα του'' έσπερνε????? (Roland SRV2000, SRV 330, SDE 2000-3000,TC SDD 2000,KORG, Yamaha SPX-90,Ibanez DM2000, LEXICON PCM ΚΛΠ ΚΛΠ).
Συγκεκριμένα προσανατολίζομαι προς roland srv 330 για reverb και tc sdd2500 διότι τα χω βρεί σε καλές τιμές. Αλλά είναι γενικό το θέμα οπότε πείτε γνώμες!
Επίσης μην ξεχνάτε ότι αυτά τα units μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως γενικά εφε σε άλλα όργανα, ενώ τα στομπς όχι τόσο
άλλο ένα πχ γτ να δώσεις 100 για να πάρεις ένα μχρ 108 η ένα ge 7 και να μην δώσεις 150 για ένα παλιό 31band eq (μην πέσετε να με φάτε, ξέρω πάνω από 5-10 bands δν θα δουλεύουν) που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ αλλού? imho πάντα
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM!!
SF LOVERS FAN CLUB
Συγκεκριμένα προσανατολίζομαι προς roland srv 330 για reverb και tc sdd2500 διότι τα χω βρεί σε καλές τιμές. Αλλά είναι γενικό το θέμα οπότε πείτε γνώμες!
Επίσης μην ξεχνάτε ότι αυτά τα units μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως γενικά εφε σε άλλα όργανα, ενώ τα στομπς όχι τόσο
άλλο ένα πχ γτ να δώσεις 100 για να πάρεις ένα μχρ 108 η ένα ge 7 και να μην δώσεις 150 για ένα παλιό 31band eq (μην πέσετε να με φάτε, ξέρω πάνω από 5-10 bands δν θα δουλεύουν) που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ αλλού? imho πάντα
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM!!
SF LOVERS FAN CLUB
Τελευταία επεξεργασία από moderator: