New Line6 Pod HD series

το 300 ειναι για τα κυβικα μου απο θεμα τιμης.....(δεν βλεπω φωτο ομως μονο το 500 εχει)......αντε ας κανει καποιος την αρχη να μας πει τι λεει......κυριως καποιος που εχει το Χ3 για να κανει συγκριση.....

ignantios είπε:
το 300 ειναι για τα κυβικα μου απο θεμα τιμης.....(δεν βλεπω φωτο ομως μονο το 500 εχει)......αντε ας κανει καποιος την αρχη να μας πει τι λεει......κυριως καποιος που εχει το Χ3 για να κανει συγκριση.....
Του Χ3 είμαι σίγουρος ότι θα του πίνει το αίμα.

Ο Marillion υποσχέθηκε μέχρι και Α/Β test με το Fractal και να είσαι σίγουρος ότι κάπου εκεί δίπλα θα είμαι και εγώ.  ;)

The Genius Loci είπε:
Του Χ3 είμαι σίγουρος ότι θα του πίνει το αίμα.

Ο Marillion υποσχέθηκε μέχρι και Α/Β test με το Fractal και να είσαι σίγουρος ότι κάπου εκεί δίπλα θα είμαι και εγώ.  ;)
εεε αμα ειναι ετσι ,κανε λιγο πιο κει γιατι πες στον ΓΙΩΡΓΟ οτι θα ερθω και 'γω ;D

The Genius Loci είπε:
εεε αμα ειναι ετσι ,κανε λιγο πιο κει γιατι πες στον ΓΙΩΡΓΟ οτι θα ερθω και 'γω ;D
Και τι θα καταλάβετε? Έχετε εσείς γραφιτένιο μπράτσο? ;D ;D ;D

marathon είπε:
Και τι θα καταλάβετε? Έχετε εσείς γραφιτένιο μπράτσο? ;D ;D ;D
εγω θα παω γιατι καθε φορα κερναει ελληνικο καφε απο τα χερακια του.........οχι για το axe και το pod.....δεν με ακουμπανε.......ο τσαμπα καφες ομως ειναι αλλο πραγμα....κριση βλεπεις :P

ignantios είπε:
εγω θα παω γιατι καθε φορα κερναει ελληνικο καφε απο τα χερακια του.........οχι για το axe και το pod.....δεν με ακουμπανε.......ο τσαμπα καφες ομως ειναι αλλο πραγμα....κριση βλεπεις :P
Και ο εσπρέσσο του είναι άπαιχτος!  8) ;D

Marathon, όταν το κανονίσουμε πάντως, θα πρέπει επιτέλους να γίνει σαν το event που λέγαμε τότε για το Axon, κλπ, με βίντεο, ηχογραφήσεις και τα σχετικά. Φέρνω ό,τι θέλετε. 

The Genius Loci είπε:
Marathon, όταν το κανονίσουμε πάντως, θα πρέπει επιτέλους να γίνει σαν το event που λέγαμε τότε για το Axon, κλπ, με βίντεο, ηχογραφήσεις και τα σχετικά. Φέρνω ό,τι θέλετε. 
Δεν χρειάζεται να φέρεις τίποτα...έχουμε Mac κύριος!!!! ;D ;D

Την ημερομηνία κλείστε μόνο για το test drive.

ignantios είπε:

Και ο εσπρέσσο του είναι άπαιχτος!  8) ;D
Ξεχνάτε το σημαντικότερο!!

την οροφή που συντονίζεται και τρίζει ;D ;D ;D

ignantios είπε:
http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=0&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb

http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=1&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb

http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=2&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb

http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_251274.html?image=3&sid=954c8cd2e4286e4e31473f0b596ac5cb

πολύ λιτό φαίνεται πάντως

Στην περιγραφή του "Θωμά" λέει αυτό "USB (10 Audiochannels)".

10?

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Πού είναι οι δέκα εισόδοι?

Θα γράφει στο Cubase σε δέκα κανάλια συγχρόνος, το κάθε εφφέ σε άλλο κανάλι ή εννοεί οτι θα αντέχει μέχρι 10 κανάλια στο Cubase ή Sonra κλπ(μετά crash and burn)? ;D ;D ;D

WilliamSats είπε:
Στην περιγραφή του "Θωμά" λέει αυτό "USB (10 Audiochannels)".

10?

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Πού είναι οι δέκα εισόδοι?
Και το Χ3 γράφει πολλαπλά κανάλια συγχρόνως. Ένα stereo pair για κάθε αλυσίδα ήχου (2 το σύνολο θυμίζω), dry stereo (για reamping), υποθέτω εννοούν και την είσοδο μικροφώνου, κλπ. Και το 11Rack σε πολλαπλά κανάλια γράφει.  ;)

The Genius Loci είπε:
Και το Χ3 γράφει πολλαπλά κανάλια συγχρόνως. Ένα stereo pair για κάθε αλυσίδα ήχου (2 το σύνολο θυμίζω), dry stereo (για reamping), υποθέτω εννοούν και την είσοδο μικροφώνου, κλπ. Και το 11Rack σε πολλαπλά κανάλια γράφει.  ;)
ΟΚ συνονόματε, σε αναμονή και εγώ λοιπόν για το επερχόμενο τεστ (να δω ποιός θα κάνει πρώτος την κίνηση να αγοράσει).

σ.σ: Μπορείτε όταν το κάνετε να γίνει blind?

The Genius Loci είπε:
Εύκολα.  8)
Εύκολα...θα παίζω εγώ !!! Και θα υπάρχει και έκδοση για κουφούς και άλλη μία για κουλούς!!! :D

marathon είπε:
Εύκολα...θα παίζω εγώ !!! Και θα υπάρχει και έκδοση για τυφκούς!!!
Τυφκούς? ;D

Εύκολα.  8)
Ωραία! Γιατί πολύ θα ήθελα να αποφασίσω τι μου αρέσει χωρίς να ξέρω τι είναι τι.

WilliamSats είπε:
Ωραία! Γιατί πολύ θα ήθελα να αποφασίσω τι μου αρέσει χωρίς να ξέρω τι είναι τι.
Μπορεί να γίνει A/B/C μεταξύ POD, Axe-Fx και GSP και μακάρι να βρίσκαμε κάποιον στην Ελλάδα να έχει και το 11Rack ώστε να είναι πλήρης η λίστα.

The Genius Loci είπε:
Μπορεί να γίνει A/B/C μεταξύ POD, Axe-Fx και GSP και μακάρι να βρίσκαμε κάποιον στην Ελλάδα να έχει και το 11Rack ώστε να είναι πλήρης η λίστα.
Ω ναι, αλλά αν δε βρείτε 11Rack, βάλτε μία TL SE ;)

IraklisZS είπε:
κοιτα εαν μπορεις να αποθηκευσεις μεχρι 4 presets ειμαι κομπλε.....(τι να τα κανω τα παραπανω ? λες και με φαγανε τα live) ;D

ignantios είπε:
κοιτα εαν μπορεις να αποθηκευσεις μεχρι 4 presets ειμαι κομπλε.....(τι να τα κανω τα παραπανω ? λες και με φαγανε τα live) ;D
ε δεν είναι τα πρεσετ, αλλά βαλε βγάλε κανενα ντιλέυ, κανένα οβερντράιβ (εγώ στο footswitch του reverb στην 1000 εχω και μπουστ το amp gain λιγακι ;D)

τόσα πολλά λεφτά κάνει, διάολε, μια σχετική χρηστικότητα πρεπει να την έχει.

Βέβαια αυτό δε μετριέται με τον αριθμό των κουμπιών μόνο. με σωστή και έξυπνη διαρρύθμιση μπορεί να είναι μια χαρά.

Άντε να δούμε!

ομολογώ πως εμφανισιακά είναι ψαρωτικά!

Trending...

Νέα θέματα

Back