Evilnye
Noiz Addict
Στα σωστά γκρουπάκια μια χαρά περνάωaudiokostas είπε:Μάλλον δεν περνάς καλά τελικά............ ;D
Στα σωστά γκρουπάκια μια χαρά περνάωaudiokostas είπε:Μάλλον δεν περνάς καλά τελικά............ ;D
Evilnye είπε:Επίσης καλός καθηγητής είναι αυτός που μπορεί να μεταδώσει τη γνώση του, και όχι ο τεχνικάρας. Όπως το έθεσε κ ο Κώστας (που σε αυτό συμφωνώ) και ο Jaco να είσαι αν δε μπορείς να μεταδώσεις τη γνώση σου... χάλια δάσκαλος θα σαι.
Μα είναι και το άλλο. Πες ότι ξεκινάω εγώ με έναν καθηγητή. Ο οποίος παίζει παπάδες. Αν περνάμε μαθήματα και απλά κάθομαι και τον βλέπω να παίζει την τύφλα του, αλλά να μη μου δείχνει πως να βάλω εγώ τα δάχτυλά μου για αρχή, νομίζω πως την ώρα μου χάνωtrigga είπε:Και εδω φτανουμε στο φαινομενο του καλαμπόρτζη που ο αρχαριος δεν μπορει να αναγνωρισει με τπτ γιατι δεν εχει ιδεα πως βαζουν τα δαχτυλα ακομα.
Καλόtrigga είπε:Ολα σχετικα ειναι παιδια.Το αποτελεσμα ειναι με τον ενα ή τον αλλο τροπο να ασχολείσαι με τη μουσικη κ να διασκεδαζεις.Αν δεις αργοτερα οτι χρειαζεσαι εξτρα γνωσεις κτλ παντα θα υπαρχει λυση αρκει να γουσταρεις κ να αγαπας οτι κανεις.
Και ποιος είπε δηλαδή ότι το να παίζεις σωστά σημαίνει να παίζεις και παπάδες;fleaman είπε:Οποτε αν καποιος αρχαριος περναει καλα ο ιδιος ενω παιζει κατι που ισως αντικειμενικα δεν ειναι καλο, που ειναι το κακο σαυτη τη περιπτωση που ο ιδιος νιωθει γεματος απο αυτο?Αν καποιος καλυπτεται και χαιρεται απο αυτη τη τεχνη επειδη μπορει να παιξει μονο τρια ακορντα θεωρω οτι νιωθει την ιδια χαρα με καποιον που καλυπτεται παιζοντας παπαδες!
Μπα η κουβέντα έχει ξεφύγει από τον OP εδώ και ώρα. Αυτός θα πάει να μάθει όπως γουστάρει, όπως και όποιος άλλος.Nikoubis είπε:Μηπως το παραπηραμε σοβαρα το θεμα ρε παιδια;
Εμένα με ενοχλούν αυτοι που παίζουν συνεχεία παπάδες .Συνήθως οι παπάδες μετα απο λιγο γινονταιEvilnye είπε:Και ποιος είπε δηλαδή ότι το να παίζεις σωστά σημαίνει να παίζεις και παπάδες;
(Παίζω σωστά = in tempo, σε φυσιολογικές εντάσεις). Όσοι είχατε την τύχη τα 1α γκρουπ σας να είναι έτσι σας ζηλεύω![]()
To kazoo είναι πιο δύσκολο από το μπάσο...Nikoubis είπε:Να το παρατησω μηπως το αθλημα και να το γυρισω στο Kazoo επειδη δεν εχω κατσει ποτε με δασκαλο;
διαφωνώaudiokostas είπε:δ) Τσίπουρο
Τελικά βλέπω το παιδί με το αρχικό ερώτημα να το γυρνάει στην άρπα .................
THEOD είπε:διαφωνώ
δ) ρακι
Τυπογραφικό λάθος. Ευχαριστώ για την διόρθωση.Προσωπικά ομιλών και αντιρρήσεις για τα γούστα μου δεν σηκώνω, ένα σχήμα
Οτιδήποτε παραπάνω στα α) και δ) είναι ευπρόσδεκτα αλλά ουχί απαραίτητα.
Aυτό δουλεύει μόνο για μπασίστες?...ή μπορούμε και οι υπόλοιποι?audiokostas είπε:δ) Τσίπουρο