frunobulax
Παλιά καραβάνα
Καλό ήχο μπορείς να βγάλεις με την Line 6' date=' και όσο για το αν μπορείς να το βγάλεις σε live να σου υπενθυμίσω την xt live, εξαιρετικά εύχρηστη πεταλιέρα.Προφανώς, και χωρίς να θέλω να φανεί προσωπική επίθεση, δεν έψαξες αρκετά την πεταλιέρα, καθώς από το πλήθος όλων αυτών των εφέ και τον συνδιασμό τους με τον τάδε ενισχυτή ή τον τάδε κομπρέσσορα ή ή ή ή ή, το βρίσκω λίγο περίεργο να μη μπορεί κάποιος να βγάλει τον ήχο που θέλει.
Επίσης να επισημάνω το δίκαιο κόστος της για αυτά που προσφέρει. Είναι λίγο άστοχο να λες ότι επικεντρώνεται μόνο στο να μιμηθεί τον τάδε ενισχυτή. ΑΝ ήταν έτσι δεν θα σου έδινε πληθώρα δυνατοτήτων συνδιασμών.
Καλό ήχο, μπορείς να βγάλεις σχεδόν με τα πάντα πια.[/quote']
Το είχα 2 χρόνια...! και παίζω συνέχεια live...! και με κάνενα τρόπο δεν μπορούσα να το κάνω να ακουστεί σωστα... στο σπίτι μια χαρά ακούγονται αυτα, και στις ηχογραφήσεις μερικές φορές.... αλλά στο live...???!!!!
¶σε τα bugs που έπρεπε να διορθώνω με upgrades σε τσιπάκια που μου στέλνανε ευτυχώς δωρεάν απο την εταιρία....!!!
Όσο για το xt live το έχω ακούσει σε μαγαζί και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι κάνει, αλλά ξέρω πως πεταλιέρα με ΕΝΑ expression είναι λειψή...!!!![]()
![]()
Συνεχίζει να ειναι ανεπαρκής για εμενα λοιπόν...!
Όσο για τους ενισχυτές, όσους έχω παίξει (κόμπο μόνο) έχω να πω το εξής: :? :roll::roll:
![]()