Nεο προιον 7εndεr

Έκαναν απίστευτη δουλειά, αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ τόσο βρώμικη κιθάρα ;D ;D ;D ;D

Δηλαδή αν τη... δαγκώσει πάνω στην @$#βλα του ο Μάλμστιν σε κανά λάιβ, θα δικαιούμαι δωρεάν update, να πάω να μου τη... δαγκώσουν για να δείχνει ίδια?  ::)

Και το γλυκό δένει με Trilogy χαλί και Icarus για σφήνες. Τι να λέμε τώρα για τα πρώτα all time classic cd του...

Aλλά όχι και 9000 περίπου ρε παιδιά...είπαμε....να μου πεις βέβαια του Eddie έχει 20000...anyway

Κοροϊδία για μενα προσωπικά.Αυτές τις γρατσουνιές τις κάνω και μόνος :P.Για τη δαγκωματιά δεν ξέρω ;D ;D ;D .Λες να πάρω μασέλα Malmsteen και να αρχίσω να δαγκώνω ;D ;D ;D

Το ξέρετε ότι όλοι αυτοί μας κοροϊδεύουν? Ποιά 9000 και 20000 ευρώ. Θέλετε τη κιθάρα του Gallagher με ένα χιλιαρικάκι?

http://www.monsterrelic.com/

Από εκεί τα αγοράζουν και αυτοί...

mij είπε:
Και το γλυκό δένει με Trilogy χαλί και Icarus για σφήνες. Τι να λέμε τώρα για τα πρώτα all time classic cd του...

Aλλά όχι και 9000 περίπου ρε παιδιά...είπαμε....να μου πεις βέβαια του Eddie έχει 20000...anyway
Εντάξει μη βαράτε, δεν είναι το Icarus αλλά το Evil Eye...τώρα το θυμήθηκα...ε..έχω και να τα ακούσω κατι χρονάκια...

alderbody είπε:
ρε μπαγασα playloud δε μας ειπες οτι εισαι τοσο φιρμα...   ;D  ;D  ;D
Τι να κανουμε ρε alder, οτι μπορει ο καθενας :D

Μην κοιτατε που ειμαι ΣΕΜΝΟΣ και ΤΑΠΕΙΝΟΣ και σας κανω παρεα

Παντως για δαγκωματα παιδια, ελατε, δωρεαν

τσαμπα πραμα  :P

Ας σοβαρευτουμε λιγο, με τα μισα περνεις κιθαρα με μιντι, πιεζο, 18 χορδες, σου ψηνει καφε, κουρδιζεται μονη της και οταν θεωρει σωστο βαραει και αρμονικες πανω στα ακορντα σου.

Πάρε μια squier, δέσ'την στον προφυλακτήρα και πάνε μέχρι το χωριό σου. Όταν τελειώσεις αλλάζεις και το logo στην κεφαλή (θα'χει φύγει κι αυτό με τη relic'ing διαδικασία βέβαια), και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον με το 10% των χρημάτων αυτής...

playloud είπε:
Ποιος θελει ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθαρα με midi, piezo κλπ κλπ?

Ντιντηδες ειμαστε? :D
...εγώ(και δεν είμαι ντιντής...)

Πολύ θα ήθελα να δω τύπο με μπλουζάκι "Fender custom shop" να δαγκώνει κιθάρες που περνάνε από μπροστά του η μια μετά την άλλη, και μετά να τις βάζει δίπλα δίπλα, για να δει αν είναι ίδιες...  :P

Επίσης, ενώ ποτέ δεν άκουγα Malmsteen, πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει θεϊκό γέλιο...  ;D

Μιας και μιλαμε για ακριβες κιθαρες, ειδου η πιο ακριβη κιθαρα του κοσμου...

cocaine-electric-guitar_48.jpg

...φτιαγμενη απο κοκα!  ;D

marathon είπε:
Το ξέρετε ότι όλοι αυτοί μας κοροϊδεύουν? Ποιά 9000 και 20000 ευρώ. Θέλετε τη κιθάρα του Gallagher με ένα χιλιαρικάκι?

http://www.monsterrelic.com/

Από εκεί τα αγοράζουν και αυτοί...
γαματο φαίνεται αλλα δεν υπαρχει dealer στην Ελλαδα...

ειναι κατι σαν custom που του λες τι θες στα σεταρει και την παιρνεις?

any idea  πως τις φερνουμε και τιμές?

X-minor είπε:
Πάρε μια squier, δέσ'την στον προφυλακτήρα και πάνε μέχρι το χωριό σου. Όταν τελειώσεις αλλάζεις και το logo στην κεφαλή (θα'χει φύγει κι αυτό με τη relic'ing διαδικασία βέβαια), και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον με το 10% των χρημάτων αυτής...
Θ Ε Ο Σ!!!  ;D

Michelle είπε:
γαματο φαίνεται αλλα δεν υπαρχει dealer στην Ελλαδα...

ειναι κατι σαν custom που του λες τι θες στα σεταρει και την παιρνεις?

any idea  πως τις φερνουμε και τιμές?
Έχω επικοινωνήσει μαζί τους...στέλνουν κανονικά σε όλο το κόσμο. Τους στέλνεις ένα mail με τα πράγματα που θέλεις, σου στέλνουν κόστος και εντολή paypal...και σε κανά μήνα τα έχεις!

Για σώματα δεν ρώτησα αλλά μπράτσα έχουν 300$

marathon είπε:
Έχω επικοινωνήσει μαζί τους...στέλνουν κανονικά σε όλο το κόσμο. Τους στέλνεις ένα mail με τα πράγματα που θέλεις, σου στέλνουν κόστος και εντολή paypal...και σε κανά μήνα τα έχεις!

Για σώματα δεν ρώτησα αλλά μπράτσα έχουν 300$
καλά αστο δεν βγαίνω...

παω να εφαρμόσω την πρόταση του x-minor :P :P

Trending...

Νέα θέματα

Back