Εντάξει μη βαράτε, δεν είναι το Icarus αλλά το Evil Eye...τώρα το θυμήθηκα...ε..έχω και να τα ακούσω κατι χρονάκια...mij είπε:Και το γλυκό δένει με Trilogy χαλί και Icarus για σφήνες. Τι να λέμε τώρα για τα πρώτα all time classic cd του...
Aλλά όχι και 9000 περίπου ρε παιδιά...είπαμε....να μου πεις βέβαια του Eddie έχει 20000...anyway
...εγώ(και δεν είμαι ντιντής...)playloud είπε:Ποιος θελει ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθαρα με midi, piezo κλπ κλπ?
Ντιντηδες ειμαστε?![]()
γαματο φαίνεται αλλα δεν υπαρχει dealer στην Ελλαδα...marathon είπε:Το ξέρετε ότι όλοι αυτοί μας κοροϊδεύουν? Ποιά 9000 και 20000 ευρώ. Θέλετε τη κιθάρα του Gallagher με ένα χιλιαρικάκι?
http://www.monsterrelic.com/
Από εκεί τα αγοράζουν και αυτοί...
Θ Ε Ο Σ!!! ;DX-minor είπε:Πάρε μια squier, δέσ'την στον προφυλακτήρα και πάνε μέχρι το χωριό σου. Όταν τελειώσεις αλλάζεις και το logo στην κεφαλή (θα'χει φύγει κι αυτό με τη relic'ing διαδικασία βέβαια), και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον με το 10% των χρημάτων αυτής...
Έχω επικοινωνήσει μαζί τους...στέλνουν κανονικά σε όλο το κόσμο. Τους στέλνεις ένα mail με τα πράγματα που θέλεις, σου στέλνουν κόστος και εντολή paypal...και σε κανά μήνα τα έχεις!Michelle είπε:γαματο φαίνεται αλλα δεν υπαρχει dealer στην Ελλαδα...
ειναι κατι σαν custom που του λες τι θες στα σεταρει και την παιρνεις?
any idea πως τις φερνουμε και τιμές?
καλά αστο δεν βγαίνω...marathon είπε:Έχω επικοινωνήσει μαζί τους...στέλνουν κανονικά σε όλο το κόσμο. Τους στέλνεις ένα mail με τα πράγματα που θέλεις, σου στέλνουν κόστος και εντολή paypal...και σε κανά μήνα τα έχεις!
Για σώματα δεν ρώτησα αλλά μπράτσα έχουν 300$