distortion
Της παρέας
Μία τσέχα στρατ που βρισκόταν μαζί με διάφορες άλλες στην παρέα,ενώ μου είχε αρέσει εμφανισιακά,όταν την κράτησα για λίγο μου έδωσε την αίσθηση "φτηνού" οργάνου.
Απο τα "φτηνα" οργανα αυτο με την πιο "πολυτελη" ("ολοκληρωμενη"? "ακριβη"?) αισθηση μου ειχε φανει μια Cort M600. Και την απολυτως πιο φτηνιαρικη μου την εδωσε η affinity. Οι τσεχες μου φανηκαν προς το πανω οριο παρα προς το κατω, τις τοποθετω διαισθητικα καπου κοντα στις Epi....distortion είπε:Μία τσέχα στρατ που βρισκόταν μαζί με διάφορες άλλες στην παρέα,ενώ μου είχε αρέσει εμφανισιακά,όταν την κράτησα για λίγο μου έδωσε την αίσθηση "φτηνού" οργάνου.
Και θα συμπληρώσω χωρίς αστεία...5 Τσεχες, Βουλγάρες κλπ= ένα όργανο που θα σε βγάζει παλικάρι ΠΑΝΤΟΥ και θα το χαρεί και το παιδί σου ακόμα.marathon είπε:3 τσέχες κάνουν ένα όργανο που δεν θα βαρεθείς...τέσσερεις τσέχες ένα όργανο που θα ζηλεύουν πολλοί!!!!
το ήξερες εκ των προτέρων πως ήταν τσέχα, έτσι δεν είναι;distortion είπε:Μία τσέχα στρατ που βρισκόταν μαζί με διάφορες άλλες στην παρέα,ενώ μου είχε αρέσει εμφανισιακά,όταν την κράτησα για λίγο μου έδωσε την αίσθηση "φτηνού" οργάνου.
Χμμμ 'ελεγα να γλυτωσω το ψάξιμο σε βαρετά sites με οικονομικά μεγέθη, αλλά απο ότι βλέπω δέν το γλυτώνω το πάλιωμα ;DSuperfunk είπε:Αυτο δεν μπορουμε να στο πουμε φιλος,ειναι 7σφραγιστο μυστικο για τους "παλιους" μονο....
http://finance.yahoo.com/currency-converter#from=CZK;to=EUR;amt=1
dkall είπε:Φημες ομως λενε οτι δεν τολμησες να καρφωσεις Τσεχα σε ενισχυτη , γιατι φοβηθηκες
μηπως πεταξεις τις δικες σου .....(στην πισινα) ;D
Eίπα χθές ΑΠΟΧΟΡΟ...και κάποιοι "φίλοι" βρήκαν ευκαιρία...ουτε τις κινεζες τολμησε κανεις να καρφωσει
στον ενισχυτη.... γιατι μετα ...
μπορει να ειχαμε ...την καταρευση του χρηματιστηριου.. ;D
και πανε οι επενδυσεις ;D ;D ;D
μα αφού και οι Τσέχες, Κινέζες είναι, τόσο μεγάλη διαφορά έχει Κινέζα από Κινέζα?marathon είπε:Τώρα χωρίς πλάκα, οι κινέζικες του faltsoo, έριχναν στα αυτία (από οπτικής και χειροπιαστής αίσθησης) στις φτωχές τσέχες.
Αντί να πάρεις 15 τσέχες, μπορείς να πάρεις 100 αφίσες με τσέχικες κιθάρες. Θα καλύψεις μεγαλύτερο μέρος τοίχου, θα έχεις ποικιλία, θα σου κοστίσει φτηνότερα, μπορεί να παίζουν και καλύτερα στο μάτι...και ως γνωστόν φάτε μάτια ψάρια.evris είπε:Με 200 την μεση τσεχα και 3000 την μεση VOS μια προταση κοντα στην πραγματικοτητα θα ηταν:
15 τσεχες σε ολα τα χρωματα και σχεδια, κρεμασμενες ολες μαζι ταυτοχρονα στην πλατη σου, κανουν ενα οργανο που το σηκωνεις ευκολοτερα απο μια VOS.
Στο επόμενο είσαι καλεσμένος, αρκεί να φέρεις την Τσέχα σου...και τις Σουηδέζες φίλες σου.playloud είπε:Ε ρε τι χανω και παιζετε μπαλλα χωρις τον ξενοδοχο
Ας μπούμε λίγο στη λογική. Όταν μια Bach έχει 200 ευρώ, ο Bach δεν έχει κέρδος? Πιστεύεις ότι στη χαρίζει γιατί είναι καλό παιδί? Βεβαίως και δεν σε νοιάζει αρκεί αν αγοράσεις φτηνά αλλά όταν γνωρίζουμε ότι στα όργανα το κέρδος είναι 100% (άντε να πούμε ότι του Bach είναι λιγότερο) το όργανο κοστίζει 100 ευρώ. Πές μου εσύ τι αγοράζεις....ιστορία?, τεχνολογία?, καλά υλικά?funky_bassman είπε:μα αφού και οι Τσέχες, Κινέζες είναι, τόσο μεγάλη διαφορά έχει Κινέζα από Κινέζα?
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί... Ας εξηγήσουν οι ιδιοκτήτες!!!
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρω σώμα και μπράτσο για Rickenbacker? Έχω φάει τα μάτια μου στο search και δεν βρίσκω τίποτα πουθενά!!!!marathon είπε:Και εγώ μίλησα με τον συγκεκριμένο και του ζήτησα μόνο σώμα-μπράτσο χωρίς ηλεκτρικά και finish και δεν μου απάντησε ποτέ!!!!