Neck pickup για telecaster!!!

noe13

Slow must go on!
Λοιπον θα φτιαξω μια τελε εκει μες στις γιορτες...αλλα επειδη πουλαω-ανταλλαζω καποια πραγματα,θα αποκτηθει αμεσα και μαγνητης για γεφυρα...η κιθαρα θα ειναι vintage προσανατολισμου οποτε κ οι μαγνητες θα ειναι το πολυ med gain...θα ηθελα να δωσω βαση κ στην εξωτερικη εμφανιση του μαγνητη,ψαχνομαι δηλ κ για grretch style,μινι humbucker,p90's me καπακι κλπ...θελω κατι που να ακουγεται ΑΛΛΑ και να φαινεται ωραιο!Για πειτε καμια ιδεα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Τι θα βαλεις στη γεφυρα?
θα προσπαθησω να βρω κατι απο αυτα που εχεις προτεινει...με μπολικο twang κλπAς πουμε ζαχαρωνω τον antiquity...για τον tonerider hot classics bridge που τον εχει φιλος κ θα τον παρω τσαμπε τι λες?

Oλοι ωραιοι ειναι,προσωπικα απο κλασσικους tele μαγνητες σε λογικες τιμες  μου αρεσει ο Di Marzio Twang King & o Fender Texas Special για neck.

O SD Vintage Mini Humbucker ειναι επισης εξαιρετικος αν θες κατι διαφορετικο.

Superfunk είπε:
Oλοι ωραιοι ειναι,προσωπικα απο κλασσικους tele μαγνητες σε λογικες τιμες  μου αρεσει ο Di Marzio Twang King & o Fender Texas Special για neck.

O SD Vintage Mini Humbucker ειναι επισης εξαιρετικος αν θες κατι διαφορετικο.
αυτον βγηκε αγγελιες κ δεν τον προλαβα στο τσακ....τον εχω στα υποψιν ομως
χαχα σε εχω διαβασει πολλακις κ τους ψαχνω ηδη αυτους που προτεινεις...για τον hot classics,τον οποιο εχω ακουσει μονο ιντερνετικα τι λες?

Βάλε έναν Charlie Christian να κατεβαίνει ο Θεός όταν παίζεις...  O0

RayDTutto είπε:
Βάλε έναν Charlie Christian να κατεβαίνει ο Θεός όταν παίζεις...  O0
αυτο ειναι unfair ομως ;D
ενδιαφερουσα επιλογη  την κραταω!!!

step k fusion θα τους τσεκαρω αυτους σιγουρα

φανκ εχω διαβασει πολλα θρεντ εξωτερικο που λενε οτι αλλαξαν του στοκ της cv με hot classics κ ειδαν τεραστια διαφορα!!!

noe13 είπε:
step k fusion θα τους τσεκαρω αυτους σιγουρα

φανκ εχω διαβασει πολλα θρεντ εξωτερικο που λενε οτι αλλαξαν του στοκ της cv με hot classics κ ειδαν τεραστια διαφορα!!!
θα ειχαν butterscotch CV oi BLONDE ειχαν hot classics.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back