C
cyclops
Αυτός ο τρόπος είναι πάνω-κάτω που εχουν υλοιποιήσει τα εφέ και στο Fantom-G. Να σου πω κι εγώ θα προτιμούσα να έχω εναλλακτικούς τρόπους δρομολόγησης, όπως γίνεται στα Korg, αλλά εμάς τους χρήστες δε μας ρωτάει ποτέ κανένας. ???cos_dr είπε:παντως για το θεμα της δομης του performance, (τωρα εδω μπορει να πω και καμμια ανακρίβεια γιατι δεν ενθυμουμαι και καλα, sorry) θυμάμαι οτι η yamaha το προσεγγιζει σε γενικες γραμμες οτι δινει π.χ. 4 parts τα οποια εχουν το καθενα την δυνατοτητα να παιρνουν τα voice με τα εφφε τους και τις ρυθμισεις τους, και ολο το performance να περναει απο τα master fx , το equalizer κλπ νομιζω και απο τα arpeggiator που μπορουν να ανατεθουν σε καθε part, δεν ειμαι σιγουρος. Τωρα απο το performance mode δεν θυμαμαι απο το παλιο motif που ηξερα αν μπορεις να μπεις στο καθε part να αλλαξεις παραμετρους fx και τετοια η πρέπει να πηγαινεις στο καθε voice απο το voice mode, βασικα δεν θυμαμαι τιποτα γι αυτο μην βαρεσετε
ΑΜΗΝ άνθρωπε. 8)Με βρισκω πιο εκφραστικο στο bending με το joystick απο οτι το wheel και εχω συνηθησει πολυ τα τελευταια χρονια, δεν μπορουσα ποτε να ειμαι τοσο εκφραστικος με το wheel και αυτο θα ειναι ενα θεμα. Βεβαια το προσωποποίησα σε σχεση με το σκοπο του thread αλλα who cares, παρεα κανουμε
Δεν του βαζαν ενα joystick εκει να κανω τη δουλεια μου![]()
Variphrase μαμάει απλά. Και νομίζω ότι έχει μπόλικη από δαύτη στα V-Synths (Original, XT, GT), εκτός από τα VP-9000 και VariOS που αναφέρει ο Μανώλης.Βασικα δεν του βαζαν και μια d-beam, sampler και variphrase που με τρελαινει λολΕγω περιμενω να βγαλουν το variphrase σε software, που θα παει, δεν θα το βγάλουνχρονια..... έχουμε