Νεα Electro Harmonix πεταλια

ποπο αυτη η EHX βγαζει κατι πεταλια ωρες ωρες τα οποια ειναι τοσο "περιτα" αλλα θελεις τοσο πολυ να τα εχεις για να καιγεσαι.....

Sakis_Gallo είπε:
ποπο αυτη η EHX βγαζει κατι πεταλια ωρες ωρες τα οποια ειναι τοσο "περιτα" αλλα θελεις τοσο πολυ να τα εχεις για να καιγεσαι.....
Συμφωνώ απόλυτα  ;)

Μόνο εγώ το θεωρώ βλακεία το wah? Οκ, δεν έχει βάση από κάτω, σιγά το πράγμα.. Τόση τεχνολογία για το τίποτα! ??? Όπως ειπώθηκε, ούτε σε πεταλιέρα μπορεί να μπει, χώρια που απ τη στιγμή που δεν είναι κάπου πακτωμένο ίσως δίνει περίεργη αίσθηση στο πόδι...

Σου λέει και καλά ότι αφού δεν έχει ποτενσιόμετρο και footswitch, θα είναι λιγότερο ευαίσθητο στις βλάβες. Αυτό που δεν μας λένε όμως είναι τι αντικαθιστά αυτά τα κομμάτια, γιατί στην τελική αν χαλάσει ένα footswitch, παίρνεις ένα άλλο και το αλλάζεις, δεν είναι και πυρηνική φυσική. Σ' αυτό αν χαλάσει κάτι (που λογικά θα είναι full ηλεκτρονικό) τι κάνεις;

Την πλάκα του την έχει βέβαια.

Sakis_Gallo είπε:
Δεν θα μπορούσα να αποτυπώσω καλύτερα την ίδια μου την σκέψη! ;D ;D

Χαχαχαχαχα ;D ;D ;D

Έχω να γελάσω έτσι με πεταλάκι από τότε που είχα ακούσει το Arion Flanger, ο λόγος φυσικά για το wah που ακόμα και το "Cry" που έβαλαν στην ονομασία είναι ιεροσυλία.

Για το άλλο..."συνθι-κάτι" ουδέν σχόλιον ;D, απλά, λίαν επιεικώς το χαρακτηρίζω "Άχρηστο"  (γνώμη μου).

WilliamSats είπε:
Για το άλλο..."συνθι-κάτι" ουδέν σχόλιον ;D, απλά, λίαν επιεικώς το χαρακτηρίζω "Άχρηστο"   (γνώμη μου).
Πάλι καλά που δεν έκανες σχόλιο!  ;D  (και, for what it's worth, συμφωνώ)

Trending...

Νέα θέματα

Back