@ Superfunk

;D

;D
Καλά ρε vintage και «αναλογικός» και στο ξύρισμα!! Gimme a break. You need a doctor as well. Άλλη ειδικότητα βέβαια. Δερματολόγο….
@ Nestora
σε σέβομαι πλέον ως πατέρα! ;D Θα ακολουθήσω τις πέρι trimming παραινέσεις σου!
@ audiokostas
Δεν προχωρώ σε αναλύσεις γιατί θα διαπραγματευόμαστε ποινικές ρήτρες και είναι πρωί ακόμα.
Mr. Κώστα, όντως (έχομεν και απεργία…..μην μας πουν και απεργοσπάστες) . Thank you very much! Με τιμάς ιδιαίτερα.
@ ΧΙΩΤΗ-ΜΑΜΠΟ
Φίλε μου τί να κάνω; Αφού δεν με κάνουν παρέα και δεν με παίζουν «οι άλλοι». Εγώ τι φταίω; (αλήθεια στο λέω) . Μανώλη…………. Παπαδοπουλα ελάτε να τραγουδάτε μην (censored)
@ bluezlick
Σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι όταν ακούω καλά λόγια από μουσικούς σαν εσένα.
@ mpikoz
καλύτερο μούσι μην ακούς τους ξυρισμένους έχουν ζαλιστεί από την μυρωδιά του αφρού ξυρίσματος
Νομίζω ότι δεν θα τα έλεγα καλλίτερα myself.Σε ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια και για τον χρόνο σου
@ Jazzjoker
Thanx Man!
Όμως αυτό δεν είναι μούσι, είναι γένια.
Μάλον έχεις δίκαιο..παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι για να είμαστε όλοι χαρούμενοι η λύση είναι αυτή:
@Freerock 1973+2-1.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Άρε Παπαδόπουλα!!!! Λεπόν εντάσσεται το clip στην εξής γνωστή μουσική κατηγορία «μπούρδες του Σαββατοκύριακου- έχασε ο ΠΑΟΚ- και το έτερον ήμισυ πήγε Αράχοβα χωρίς εμένα ??? (άρα έχω Πολυυ χρόονο)».
Βελβεντό εξάδερφε Στάυρε δεν πάω. Είμαι επικηρυγμένος….παλιές αμαρτίες :-X.
Αν θες σε περιμένω στην γέφυρα….φέρε τα ροδάκινα. :-*
Και oι δύο «μουσάτοι» είναι πάνω από το monitor …… ό πάνω είναι ο Gibbons ο κάτω ο Ηill, η το ανάποδο….δεν θυμούμαι.
Γιατί ρε το πομoλάκι τι σου φταίει, το πήρα και με discount και το πέρασα και αλά Charls Eams. 8)
Θα σε πάρω στο τελέφωνο later.