sultan of string
Θρύλος του Noiz
το ερώτημα ειναι ακαδημαϊκό.Μέχρι κάποιος να να αποκτήσει τέλειο αυτί (για να κρίνει το κούρδισμα) και τέλεια τεχνική (για να κουρδίζει με τα δάχτυλα) καλό είναι να έχει ένα αξιόπιστο κουρδιστήρι.
Ναι.Κουρδίζει επιλεκτικά μια χορδή πιο χαμηλά και κάνει διορθώσεις προς τα πάνω;
Μου εχει τυχει ουκ ολιγες, να δινω την κιθαρα που παιζω σε αλλον και να ακουγεται ξεκουρδιστη.
Αυτό το κολπάκι γίνεται και με τη 12χορδη αλλά είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις ήδηΕνιοτε, την αφηνω επιτηδες ελαχιστα πιο ξεκουρδιστη, οταν ντουμπλαρω την πρωτη κιθαρα και θελω να δημιουργηθει φυσικο chorus και οχι μονο στερεοφωνια.
Γιατί η κιθάρα όπως και κάποια άλλα έγχορδα δεν είναι equal tempered όργανα. Διάβασε αν δεν το έχεις κάνει ήδη για τις κιθάρες με true temperament fretsΠως γινεται αυτο? Η κιθαρα ειτε ειναι ειτε δεν ειναι κουρδισμενη. Πως γινεται σε αλλα χερια να ακουγεται ξεκουρδιστη?
Πως γινεται αυτο? Η κιθαρα ειτε ειναι ειτε δεν ειναι κουρδισμενη. Πως γινεται σε αλλα χερια να ακουγεται ξεκουρδιστη? Μηπως λογω του τρεμολο, λεπτων χορδων (αν μιλαμε για την prs), και διαφορετικου παιξιματος (πιεση απο τα δακτυλα/πενα) συνεβη αυτο?
Έχω μια θεωρία,
Εάν ξεκινήσει κάποιος να μαθαίνει σε ένα κακό και δύσκολο όργανο αναγκάζεται να χρησιμοποιεί περισσότερο το αυτί του.
Στην αντίθετη περίπτωση, όταν όλα είναι τέλεια, τα χέρια και το αυτί τεμπελιάζουν.
Μπορεί και να λέω μπούρδα.
?